Új ügyvezető a FÉSZ élén
Idén január 1-től Vörös Attila a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének új ügyvezető igazgatója.

Vörös Attila
ügyvezető igazgató
FÉSZ
Vörös Attila 2008-ban diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdászként, környezet- és vidékfejlesztési szakirányon. Pályáját az Agrárminisztérium élelmiszeripari főosztályán kezdte, ahol fő szakterülete az élelmiszer-jelölés volt. A 2011-es soros EU-elnökség alatt az élelmiszer-jelölési tanácsi munkacsoportot, valamint a Codex Alimentarius élelmiszer-jelölési munkacsoportját is vezette.
2012 és 2015 között élelmiszer-szabályozási menedzseri pozíciót töltött be a Danone Tejtermékgyártó Kft.-nél.
2015 óta a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségénél szövetségi titkárként több témával is foglalkozott: élelmiszer-szabályozás, versenyképesség, élelmiszeripari modernizáció, fenntarthatóság.
A FÉSZ ügyvezetőjeként az élelmiszeripar előtt álló hagyományos versenyképességi és szabályozási kérdések mellett a legújabb kihívásokra is fókuszálna, így a klímaváltozás és a fenntarthatósági kérdések, valamint a feldolgozott élelmiszerek és az élelmiszeripar reputációjának javítása is elöl szerepelnek a tennivalók
között. //
Kapcsolódó cikkeink
Fresh Corner kávézó nyílt a Budapesti Corvinus Egyetemen
Új helyszínen, a Budapesti Corvinus Egyetemen nyitotta meg legújabb Fresh…
Tovább olvasom >A beszállítói és beszerzői célok ugyanazok, de csatornánként mások a kihívások és tervek – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Keddtől a kiskereskedelem tudományában mélyedhettek el az FMCG-szabadegyetem hallgatói a…
Tovább olvasom >Azonnali válaszok órája
Összeállításunkban a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Magyar Márkaszövetség, a Felelős…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Felfutóban a hazai ginpiac – A SPAR szerint a vásárlók egyre tudatosabbak, és nyitottak a magyar márkákra
A gin értékesítése az elmúlt években látványosan erősödött a magyar…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >