Új ügyvezető a Danone élén

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 22. 00:01

2010 március 16-tól új ügyvezető igazgató vette át a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. vezetését. Az olasz szakember, Paolo Maria Tafuri (49) marketinges tapasztalatokkal érkezett a hazai tejtermékgyártó élére.

A szakember a római La Sapienza Egyetemen végzett, professzionális karrierjét 1985-ben a társadalmi tanulmányok és kutatások intézetében, a Censis-ben kezdte Olaszországban. 1989-ben csatlakozott az Italaquae vállalathoz – mely a Danone ásványvíz gyártó vállalata Olaszországban -, és azóta is a Danone munkatársa.
Három év pénzügyi területen végzett munkát követően a cég márkamenedzsment csapatában folytatta munkáját, és olyan márkákon dolgozott, mint a Boario, a Natia és a Ferrarelle. Hat évvel később a romániai Danone tejtermékgyártó vállalatánál kapott marketing igazgatói megbízást. 2003-ban Romániából Tunéziába helyezték át, ahol 3 évig a Danone és tunéziai vállalkozók közös vállalatának, a Danone Stial ügyvezető igazgatója lett. 2006 júliusától Tafuri a Danone Algéria ügyvezető igazgatója lett, e pozíciójából érkezik a magyarországi vállalat élére – írja a Marketinginfo.hu.

Kapcsolódó cikkeink