Új tulajdonos a Lekkerlandnál

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 23. 00:04

A kényelmi termékek forgalmazásával és nagykereskedelmével foglalkozó cég, a Lekkerland Export-Import Kft. új tulajdonossal vágott neki a 2010-es évnek.

Februártól a HU Management Kft. 100 százalék tulajdonrésszel vette át a német Lekkerland AG & Co. KG anyavállalattól a magyarországi leányvállalat teljes üzemeltetését. A Kft. folyamatos működését nem befolyásolta a tulajdonos-váltás, a vállalat neve, logoja, üzletmenete, stratégiája és elkötelezettsége partnerei irányában változatlan. Az új tulaj-donos elkötelezettsége, hogy a vállalat stratégiájában lefekte-tett növekedést és üzletfejlesztést folytassa a magyar convenience piacon.
A Lekkerland AG & Co. KG-val kötött Kereskedelmi Megállapodás értelmében az Európa szintű kereskedelmi megállapodások, projektek, értékesítési és beszerzési tevékenységek továbbra is a Lekkerland csoporttal szoros partnerségben valósulnak meg
Februártól Haiman Ferenc (42) látja el az ügyvezetői feladatokat a Lekkerland Export-Import Kft-nél. A szakember 1992 és 2005 között több nemzetközi nagyvállalatnál töltött be fesővezetői pozíciót. Korábban már volt a Lekkerland Magyarország első számú embere, amikor 2005. november és 2009. február között több, mint három éven keresztül vezette a vál-lalatot.
A Lekkerland 1200 vevőt, köztük benzinkút shopot, convenience boltot, gyorsétterem láncot, dohány- és italszaküzletet, áruházat, élelmiszerboltot és üzemi étkezdét lát el édességgel, üdítő-és energiaitallal, snack-kel, convenience szortimenttel, mélyhűtött áruval, friss termékkel, dohányáruval, márkás égetett szeszes itallal, import-és hazai minőségi borokkal, valamint non-food termékekkel. A vállalat 2009-ben összesen 9 milliárd forint forgalmat ért el.

Kapcsolódó cikkeink