Új transzzsírsav mentes olajat fejlesztett ki a Dunkin Donuts
Az amerikai vállalat 28 olajfajtát próbált ki, amíg rátalált az ízben, állagban és egészségügyi hatásaiban is megfelelő termékre.
A cég október 15-től forgalmazza az új típusú olajban sütött
termékeit és jövő januártól a cégcsoporthoz tartozó Baskin Robbins fagylaltok
gyártásához is ezt használja majd.
A Dunkin's Donutsra a többi élelmiszergyártóval együtt nagy
nyomás nehezedik mind a fogyasztók, mind a hatóságok részéről, hogy
igyekezzenek az általuk előállított termékek káros egészségügyi hatásait
mérsékelni. Ennek is köszönhető ennek a transzzsírsav mentes olajnak a
kifejlesztése. A cég világszerte 50 országban működtett üzletet, tavalyi
forgalma elérte a 6,4 milliárd dollárt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyugdíjas-utalványok: minden lánc másképp csábítja a vásárlókat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rendkívüli roham az Aldinál: már az első napon 290 ezer ruhát vittek haza a vásárlók
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >TikTok-láz Budapesten: sorban állnak a fiatalok a QQ Express ázsiai boltjaiért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >