Trade magazin > Hírek és cikkek > Innovációk > Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
A mélyfagyasztó eljárás a jégkrémet még krémesebbé, lágyabbá teszi.
Az új gyártósor
a jégkrémet a korábbi -7 C fok helyett -12-15
Celsiusra hűti és ezzel optimalizálja a levegő és
vízkristályok arányát a fagylaltban. A
Danisco brabrandi laboratóriumában felállított
gépen a cég eredetileg az alacsony zsír és
kalóriatartalmú fagylaltok gyártását
tesztelte.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
1664 Blanc most még stílusosabban, új csomagolásban
Az 1664 Blanc egy könnyed, citrusos és frissítő búzasör, amelynek…
Tovább olvasom >Nestea 330 ml
A Nestea két legközkedveltebb, frissítő, gyümölcsös íze, a citrom és…
Tovább olvasom >HULALA és GRAN CUCINA termékcsalád – A megbízható minőség ÚJ ARCA!
Megújul a Hulala és Gran Cucina termékek csomagolása, új designt…
Tovább olvasom >