Trade magazin > Hírek és cikkek > Innovációk > Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
A mélyfagyasztó eljárás a jégkrémet még krémesebbé, lágyabbá teszi.
Az új gyártósor
a jégkrémet a korábbi -7 C fok helyett -12-15
Celsiusra hűti és ezzel optimalizálja a levegő és
vízkristályok arányát a fagylaltban. A
Danisco brabrandi laboratóriumában felállított
gépen a cég eredetileg az alacsony zsír és
kalóriatartalmú fagylaltok gyártását
tesztelte.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >