Trade magazin > Hírek és cikkek > Innovációk > Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
A mélyfagyasztó eljárás a jégkrémet még krémesebbé, lágyabbá teszi.
Az új gyártósor
a jégkrémet a korábbi -7 C fok helyett -12-15
Celsiusra hűti és ezzel optimalizálja a levegő és
vízkristályok arányát a fagylaltban. A
Danisco brabrandi laboratóriumában felállított
gépen a cég eredetileg az alacsony zsír és
kalóriatartalmú fagylaltok gyártását
tesztelte.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
MAZZINI PRÉMIUM Air Fryer Sütőpapír
A termék 2-féle formában (kerek és szögletes) és méretben kapható.…
Tovább olvasom >Szafi Life Lisztkeverék Kovászoláshoz 1000 g
Gluténmentes, citromsavmentes, vegán kovász alap, amelynek segítségével citromlé, citromsav, ecet és…
Tovább olvasom >Herbiovit gyógynövényes natúrkozmetikumok
Új dimenzió a gyógynövényes bőrápolásban. A régi, elavult gyógynövényes krémeket…
Tovább olvasom >