Trade magazin > Hírek és cikkek > Innovációk > Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
A mélyfagyasztó eljárás a jégkrémet még krémesebbé, lágyabbá teszi.
Az új gyártósor
a jégkrémet a korábbi -7 C fok helyett -12-15
Celsiusra hűti és ezzel optimalizálja a levegő és
vízkristályok arányát a fagylaltban. A
Danisco brabrandi laboratóriumában felállított
gépen a cég eredetileg az alacsony zsír és
kalóriatartalmú fagylaltok gyártását
tesztelte.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Lorin folyékony szappan 750 ml doypack – almond milk, sensitive
Ez a modern csomagolási forma nemcsak praktikus, hanem fenntartható is.…
Tovább olvasom >NIVEA® Luminous630® Skin Glow Szérum 30 ml
Fedezze fel a ragyogó bőr új dimenzióját! Az innovatív formula…
Tovább olvasom >Jana Ice Tea Peach Zero
Büszkén mutatjuk be a Jana Ice Tea kínálatának legújabb tagját…
Tovább olvasom >