Új termékek a Starbucks polcain

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 07. 05. 10:51

A Frappuccino®, a nyár legkedveltebb hűsítő finomsága 2011.július 5-től két új változatban kapható a Starbucks üzleteiben. A kávézólánc így kedveskedik hűséges vásárlóinak kedvenc italuk, a személyre szabható frissítő, a Frappuccino® kimeríthetetlen palettájáról. A forró nyári napokon a Frappuccino® italokon kívül a kávézólánc vendégei két ízletes és hűsítő juice-szal is csillapíthatják szomjunkat, valamint megkóstolhatják a különleges tanzániai szemeskávét.

A személyre szabható Frappuccino® Amerika után idén nyáron hazánkat is meghódította. Az Extra Coffee Caramel Frappuccino®, a Soy Strawberries and Cream Frappuccino®, illetve a Mocha Light Frappuccino® május óta az egyik legkedveltebb ital a Starbucks üzleteiben. A Starbucks 40 éve arra törekszik, hogy maximálisan kielégítse vásárlóinak igényeit, így 2011.július 5-től még két finomabbnál finomabb változatban kínálja a jeges finomságot. Az Extra Coffee Java Chip Frappuccino® csokoládés sziruppal és csokoládé chips-szel ötvözött ellenállhatatlan finomság mellett, a Hazelnut Mocha Frappuccino® mogyoró és csokoládé sziruppal ízesített tejszínhabos csoda várja a kávézó vendégeit. „A Frappuccino® hihetetlen népszerűségre tett szert hazánkban, ezért is szerettünk volna még több újdonsággal kedveskedni vendégeinknek. Vásárlóink elégedettsége a legnagyobb elismerés számunkra, és bízunk abban, hogy legújabb nyári különlegességeink is elnyerik majd tetszésüket.” – nyilatkozta Szász Edit, a Starbucks területi vezetője. Mindkét kávékülönlegesség kihagyhatatlan, s tökéletes felfrissülést nyújt a forró nyári napok hőségében.

A személyre szabható Frappuccino® italok mellett a citromos, jeges zöld teából készült Lemon Green Blended Juice Drink, illetve az eper és citrom páratlan találkozásából születő Strawberry Lemon Blended Juice csábítja a Starbucks üzleteibe a hűsölni vágyókat. A Starbucks vendégei először kóstolhatják meg a fekete ribizli és citrusos aromával rendelkező tanzániai kávét, mely 1350 méter magasan, Észak-Tanzánia csodálatos tájain terem.


A Starbucks Élmény tehát számos igazán különleges itallal bővül, melyek a kávézólánc értékrendjéhez híven kiváló alapanyagokból és teljes elhivatottsággal készülnek. Egytől egyik tökéletes finomság a kikapcsolódni vágyóknak.

Kapcsolódó cikkeink