Új termékcsalád a Henkeltől

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 11. 08:24

Ha tusolásról van szó a mai modern nők kiváló minőségű szappanokat, tusfürdőket és habfürdőket keresnek, melyek gyengédek bőrükhöz. A legújabb trendhez igazodva a Fa 2011-ben bevezeti különleges, új tisztálkodási termékportfolióját, a Fa NutriSkin termékcsaládot, mely tápláló ápolást nyújt.

A Fa új NutriSkin termékcsalád három frissítő illatvariációban kapható, megfelelve ezzel a legfontosabb fogyasztói igényeknek:
– Akai bogyó illatvariáció – mely tápláló ápolást nyújt a bőrnek. Kapható tusfürdő, habfürdő, folyékony szappan és krémszappan formában.
– Őszibarack illatvariáció – mely intenzíven ápolja bőrét. Elérhető tusfürdő, folyékony szappan és krémszappan formában.
– Zöld tea illatvariáció – mely vitalizálja testét és felpezsdíti érzékeit. Tusfürdő változatban kapható.
2011 tavaszán az új Fa NutriSkin tisztálkodási termékcsalád tusfürdő, habfürdő, folyékony szappan és krémszappan formában nyújt kényeztető ápolást az elfoglalt nők számára. Függetlenül attól, hogy reggeli felfrissülésre vagy egy hosszú forró fürdőre vágyik egy fárasztó nap után, a Fa NutriSkin segít lemosni a gondokat, frissé és ellenállhatatlanul puhává varázsolja a bőrt.

Kapcsolódó cikkeink