Új termék a Henkeltől

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 05. 05. 10:58

A fodrászati termékeket forgalmazó Schwarzkopf Professional most egy olyan új – bőrgyógyászok által tesztelt és ajánlott – tartós hajfestéket vezetett be, amely az érzékeny fejbőrre is megfelel. Az IGORA Senea úgynevezett SensoCalm technológiával fejti ki hatását, melynek lényege, hogy a festékkrém ammóniamantes, valamint nyugtató hatású gyógynövény kivonatot és speciális szín pigment kombinációt tartalmaz.

A fodrászoktól kapott információk és nemzetközi kutatások szerint azok a vendégek, akik csak vágatni mennek a szalonokba, azért nem szánják el magukat a festésre, mert tartanak attól, hogy a festék a fejbőrrel érintkezve kellemetlen érzetet okoz. Ugyanakkor arról számolnak be, hogy az érzékeny fejbőrűek szinte kizárólag csak fodrászhoz járnak festetni, mert a professzionális hajfestékben és eljárásban bíznak.

Mindkét vendég típus számára ajánlott a Schwarzkopf Professional első bőrgyógyászok által ajánlott hajfestéke, az IGORA Senea.


Tulajdonságai:
speciálisan száraz vagy érzékeny fejbőrre fejlesztették ki
árnyalattól függő őszhaj takarás akár 90 százalékban
hosszantartó hajszínek és ragyogó fény, 34 csodaszép árnyalat
ammónia-, szag- és illatanyag mentes
a terméktesztek során az IGORA Seneát kipróbálók 95 százaléka a hajfestés során nem érzett kellemetlen tüneteket.

A SensoCalm technológiát speciálisan az IGORA Senea számára fejlesztették ki érzékeny fejbőrűek számára. Alapját a nyugtató hatású Boerhaavia diffusa növény kivonata és a speciálisan kiválasztott színpigment kombinációt tartalmazó festékkrém összetétel adja.

Az IGORA Seneát 15 év kutatómunkája után vezették be, ötezer hajfestés során vizsgálták. A bőrgyógyászati kutatásokra specializálódott német proDERM Alkalmazott Dermatológiai Kutató Intézet tudományos módszerekkel tesztelte és védjegyével látta el. Szakvéleményében az áll, hogy az IGORA Senea kivételesen gyengéd, és a készítmény alkalmas azok számára, akiknek érzékeny a fejbőrük.

IGORA Senea hajápolás

A környezeti hatások – az időjárás, UV-sugárzás, erős napfény – kellemetlenséget okoznak az érzékeny fejbőrűeknek. Egyre többen vannak olyanok, akiknél a bőr természetes ellenálló képessége nem működik megfelelően és a fejbőr érzékenységgel reagál a külső hatásokra. Az átlagosnál alacsonyabb víztartalmú haj és fejbőr érzékeny és könnyen irritálható. Tünetei a viszketés, a kivörösödött, érzékeny fejbőr, törékeny és szálló haj. Az IGORA Senea hajápoló termékcsalád segít ezeken a problémákon. Speciálisan az IGORA Senea tartós hajfestékkel való együttes használatra fejlesztették ki ezeket, hogy megvédjék az érzékeny fejbőrt az irritációtól és a hajszínt pedig a kifakulástól.

A professzionális hajfestékhez hajápolási termékek is készültek, amelyek szintén bőrgyógyászok által javasoltak és csak fodrászüzletben kaphatóak. Ilyen az IGORA Senea hajszínváltoztatás utáni sampon, krémbalzsam és ápoló szérum.

Tulajdonságaik:
a fejbőr és a haj hidratációs egyensúlyának fenntartása
segítik visszaállítani a fejbőr természetes ellenálló képességét
nyugtatja az irritált fejbőrt
kondicionálja és erősíti a hajat
védi a hajszínt a kifakulástól
segít megelőzni a kellemetlen érzetet
összetevői révén könnyed, kellemes lesz a haj.

Az új IGORA Senea termékek magyarországi szakmai bevezetését Karika Zsolt, a Schwarzkopf Professional mesterfodrásza végzi.

Az IGORA Senea hajápoló termékek javasolt fogyasztói árai:
IGORA Senea hajszínváltoztatás utáni sampon 2560 Ft
IGORA Senea hajszínváltoztatás utáni krémbalzsam 2960 Ft

Kapcsolódó cikkeink