Új taggal bővült a Twist & Chips franchise hálózata

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 05. 12:30

A Twist & Chips Kft. három évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Ez idő alatt Magyarország legfontosabb vásáraiban, rendezvényein számos vásárló ismerte meg a márkát és névadó termékét, a burgonyaszirmot.

“2009-ben fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy egy olyan burgonyából készült terméket vezessünk be a hazai piacra, amely mind minőségben, mind pedig megjelenésben többet nyújt a vásárlóknak, mint a más cégek, vállalkozók kínálta hasonló termékek. Kifejlesztettünk egy olyan speciális burgonyavágó gépet, amely egész krumpliból speciális spirálvágással egyszerűen és gyorsan készít burgonyaszirom csíkokat. Végtermékünk, a hozzávetőlegesen 200 Celsius fokos olajban megsütött burgonyaszirom rövid idő alatt a vásárlók egyik kedvencévé vált.”

Jelentős tapasztalatával a háta mögött döntött úgy a Twist & Chips Kft. 2011-ben, hogy hozzálát egy franchise rendszer kiépítéséhez. A franchise átvevők bevonása a hálózat működésébe a fejlődés alternatívája. Azonos márkanév alatt futó, közös reklámmal, és egységet sugalló arculattal rendelkező mobil egységek és üzletek növekvő forgalommal, magasabb szinten tudnak működni.

A Twist & Chips hálózat egyedülálló koncepciót, biztos hátteret kínál mindazoknak, akik egy a piacon hagyományos terméket, a burgonyát, egy új elkészítési móddal, új ízekkel és dinamikus üzleti felfogással kívánnak értékesíteni.

A franchise koncepció tavaly szeptemberi elindulása óta már két taggal bővült a hálózat. Az első átvevő Hajdú-Bihar Megyében kezdte meg tevékenységét. A második belépő pedig 2011. decemberétől aktív tagja a Twist&Chips hálózatának. Az átvevő a karácsonyi időszakban az Erzsébet téren üzemeltette mobil egységét.

A Twist & Chips 2012. januárjától a Magyar Franchise Szövetség tagja.

(twistandchips.hu, franchise.hu)

Kapcsolódó cikkeink