Új Taft-termékcsalád a piacon

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 14. 08:41

A Taft Power innovatív termékcsalád két új termékkel a Taft Power & Fullness hajlakkal és hajrögzítőhabbal egészült ki, melyeket a Schwarzkopf szakemberei kimondottan a vékony, erőtlen haj számára fejlesztettek ki.

Az új Taft Power & Fullness hajlakk és hajrögzítőhab formulája keratint tartalmaz, így nem csupán mega erős tartást ad a hajnak, hanem erősíti, és teltebbé teszi azt, valamint védi a kiszáradástól.
A Taft Power hajlakk innovativ formulája Pro vitamin B-vel erősíti és struktúrát ad a hajnak, hogy az vastagabb legyen. Bevonja a haj felületét anélkül, hogy az érintésre zsíros haj hatását keltené
A Taft Power & Fullness lendületet ad a vékonyszálú, erőtlen hajnak több volument és erőt biztosítva – mega stílusos és tartós kinézetért.
Taft Power & Fullness termékek figyelemfelkeltő, fekete csomagolással már kaphatóak a boltokban. Ajánlott fogyasztói ár: 835 Ft.

A Power & Fullness termékek mellett a Taft másik újdonsága a Taft Looks Rough’n Tough, az első Taft hajzselé, amely mega erős tartást biztosít a férfi frizurának mialatt a mai divatnak megfelelően trendivé, matt hatásúvá, kócossá formázza a hajat. Ezt a kaotikus férfi frizurát korábban csak wax-al lehetett megvalósítani. A wax határozott stílust nyújtott, de erős tartást nem. Így a Taft szakértői kifejlesztették a Taft Looks Rough’n Tough hajzselét, ami hosszantartó kócolt, zilált és matt hatású frizurát ad.

Kapcsolódó cikkeink