Új szupermarket a Szabolcs-Coop Zrt. jóvoltából

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 29. 12:19

A Szabolcs-Coop több mint 200 millió Ft-os önerőből megvalósított beruházással egy újonnan felépített, új Coop arculatú szupermarkettel várja a vásárlókat Nyíregyházán.

Murányi László, Csepeli Lajos, Béni Mihály, Jászai Menyhért, Dr. Zs. Szőke Zoltán.JPG Murányi László, Csepeli Lajos, Béni Mihály, Jászai Menyhért, Dr. Zs. Szőke Zoltán

A Coop Gazdasági Csoport boltmegújítási programjának részeként, ünnepélyes keretek között, új arculattal adták át a Szabolcs-Coop Zrt. új, több mint 200 millió Ft értékű beruházással, saját forrásból felépített Szupermarket-jét, amely ebben a kategóriában szinte az egyetlen bolt a környéken. Az üzlet 27 millió Ft-ot kitevő árukészlettel várja a vevőket Nyíregyházán a Nyírszőlősi úton. Az új egység felépítését a korábban, ugyancsak a Nyírszőlősi úton üzemelő Coop ABC megnövekedett forgalmából fakadó egyre szűkösebbé váló eladótér tette szükségessé.

A beruházás alkalmával kiemelt szerepet kapott a környezetvédelem és az energiatakarékosság. A klimatizált, energiatakarékos hűtőberendezéssel (zárható tejregálok és fagyasztó ládák) rendelkező üzlet alapterülete 780m2, melyből a nettó eladóterület közel 400 m2. A világítást mozgásérzékelős villanykapcsolókkal oldották meg, valamint az előre programozható hűtő/fűtő rendszer mellett a hűtőberendezések által keletkezett hulladékhőt is hasznosítják a szupermarket hűtése/fűtése során.

Az újonnan felépített, saját parkolóval rendelkező egység friss zöldség-gyümölcs termékekkel, friss tőkehús, baromfi-, csemegepult készlettel, valamint tejtermék kínálattal várja a vásárlókat. Az árukészlet kialakításakor kiemelt szerepet kapnak a hazánkban gyártott termékek, amelyet a központi beszerzés mellett a környékbeli termelőkön, üzemeken keresztül biztosít a Szabolcs-Coop.
A cég az új szupermarket felépítésével amellett hogy megtartotta a korábbi ABC munkatársait 40%-os munkaerő bővítést is végrehajtott, így jelenleg 14 szakképzett munkatárs dolgozik az üzletben. Ezt a számot a jövőben emelni kívánja a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vállalkozás.

Kapcsolódó cikkeink