Új szépségápolási márka bekerülését ünnepelte a dm

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 12. 14. 10:06

A tudatos bőrápolás óriási teret nyert az utóbbi években, a dm ezzel lépést tartva bővítette arcápolási kínálatát. A Geek & Gorgeous tudatos magyar márka megérkezett a dm üzleteibe és Online Shopjába is. Az Etele Plázában található dm üzletben late night shopping keretein belül ünnepelte a drogéria az új arcápolási termékek polcokra kerülését.

Geek and Gorgeous

Az esemény háziasszonya Viczián Viktória volt. A megnyitón részt vett Rácz Judit, a márka alapítója és képviselője. Az oda látogatók pedig személyes bőrápolási tanácsadáson is részt vehettek. Az esten több arcápolásban jártas bloggerrel is találkozhattak a résztvevők. A dm Magyarország Instagram oldalán élő közvetítés formájában is követhették a rendezvényt. Az esemény napján 25x-ös active beauty pontot kaptak a vásárlók minden Geek & Gorgeous termék vásárlása után. A Geek&Gorgeous a Helia-D és Rácz Judit együttműködéséből született magyar márka. Termékeiben klinikailag bizonyított hatású top hatóanyagokat, vitatott összetevőktől mentes formulákat találunk. A fő összetevők mennyiségét %-os pontossággal tüntetik fel. A márka általánosan is törekszik a segédanyagok minimalizálására és a felhasználók edukációjára. A Geek&Gorgeous termékeit állatokon nem tesztelik, valamint 100%-ban illat- és színezékmentesek.

A márka legnépszerűbb tíz terméke már elérhető a kiemelt dm üzletekben és az Online Shopban is. Szortiment ▪ 101 Jelly Joker gyengéd arclemosó ▪ 101 Liquid Hydration arctonik 5% panthenollal ▪ 101 aPAD szérum ▪ 101 HA 5 Light hialuron szérum ▪ 101 HA 5 Rich hialuron szérum ▪ 101 Stress less szérum ▪ 101 A Game 5 szérum 0,05% retinallal ▪ 101 A Game 10 szérum 0,1% retinallal ▪ 101 B-Bomb niacinamide szérum ▪ 101 Porefectly clear 2% BHA hámlasztó

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink