Az öreg szakácsok azt mondják, munka közben sapka nélkül szinte csupasznak éreznék magukat. Hogy a fiatalabb korosztályok szeretik-e viselni, nemigen készül felmérés, de biztos, hogy a klasszikus szakácssapkát mind kevesebben hordják a világ nagyvárosainak éttermeiben.Mit visel a fején a jól öltözött séf? A szakértők szerint a szakácssapkák divatja – ha egyáltalán létezik ilyen – rendkívül gyorsan változik, a választék színben és formában egyre nagyobb. A szakácsok New Yorkban állítólag viselnek kendőt, svájcisapkát, barettet, kis papírsapkát, sőt, sofőrsapkát vagy közel száz dollárba kerülő Borsalino-kalapot is, persze a konyhához „adaptáltakat”, az viszont valószínűnek tűnik, hogy a klasszikus fejfedő divatja már nemigen fog visszajönni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Strandbüféket, fesztiválokat és fagyizókat vizsgált a fogyasztóvédelmi hatóság
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Netrisk: az utasbiztosítások átlagdíja 1,5 százalékkal nőtt a nyári szezonban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elindult az „Év Szállodája 2025” pályázat – a legjobbak versenye a magyar turizmusban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >