Új szállásközvetítő oldal indult

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 22. 10:40

Új szállásközvetítő oldal indult, a Foglalj.hu-t üzemeltető e-Business Group Kft. közlése szerint az oldalon az összes belföldi szálláslehetőséget és árat elérhetővé teszi, így a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig gyakorlatilag minden magyarországi szálláskonstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható is.

szallszobaA cég tájékoztatása szerint a honlap egy technikailag összetett rendszer segítségével összegzi a hazai szálláslehetőségeket, a családias üdülőházaktól az ötcsillagos szállodákig.
A közlemény idézi Szalay Ákost, a cég egyik tulajdonosát aki elmondta: a legfontosabb szempont volt, hogy se a felhasználó, se a szálláshely ne bajlódjon többkörös ajánlatkéréssel, hanem lehetővé váljon az azonnali foglalás mind a szobaéjszakákra, mind az egyéb szolgáltatásokra. Nem csak szobát lehet foglalni, de a vendég már otthonról megtervezheti, milyen egyéb szolgáltatással szeretné még teljesebbé tenni pihenését, így online megrendelheti a parkolóhelyet, a kerékpárbérlést vagy akár wellness kezeléseket is.

A Foglalj.hu nem az első szállásközvetítő oldala az e-Bussiness Group csapatának, a NeMaradjLe.hu oldal 3 éve kínál kedvezményes belföldi utazásokat. Adatbázisa jelenleg nagyjából 200 ezer felhasználóból áll, a cég tervei szerint az új honlappal együtt ez a következő évben duplájára emelkedik.

A Foglalj.hu oldalán jelenleg közel 1000 csomagajánlat foglalható, az oldal tulajdonosai azonban 2015-ben szeretnék a megjelenő szálláshelyek számát 2000-2500-ra növelni. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink