Új szakmai díj fiatal vezetőknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 08. 10. 08:36

Első alkalommal hirdeti meg a Fiatal Vezetők Akadémiája a legrátermettebb munkahelyi vezetők számára kiírt „Év fiatal vezetője” díjat.

„Olyan elismerést akartunk megteremteni, amely a vezetés olyan szegmenseit hangsúlyozza, amelyek túlmutatnak a sikeres egyéni eredményeken, a hatékonyságon, a menedzseri szintű feladatok megfelelő ellátásán. A most kiírt pályázat a vezető szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét, a tudatosságot helyezi fókuszba” – mutat rá a díj jelentőségére Tóth Annamária, a Fiatal Vezetők Akadémiáját működtető Coaching Team szakmai vezetője.

A díjhoz csatlakozó cégek és szervezetek nagy száma nemcsak amiatt fontos, mert így az élen végzők eredményességének elismerése is még méltóbb lehet, de azt is üzeni, hogy ők is úgy érzik, a kulcsfontosságú vezetési képességek megléte, fejlesztése, a „leadership” szerep valódi betöltése még nem kapott elég hangsúlyt az üzleti életben.

A díjra olyan, 35 év alatti vezetők pályázhatnak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk van, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak a mindennapok során. Az Év fiatal vezetője 2015 cím odaítéléséről neves szakmai zsűri dönt a prezentáció formájában beadandó pályaművek alapján. A díjra szeptember végéig lehet pályázni, az ünnepélyes díjkiosztó novemberben lesz.

Kapcsolódó cikkeink