Új sorozatokkal és műsorokkal készül a tavaszra a TV2

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 03. 05. 08:00

A csatorna január végi sajtótájékoztatóján Gyöngyössy Bence, a TV2 programigazgatója bejelentette, hogy hamarosan indul a sztárpárokat felvonultató Mr. & Mrs. című napi showműsor, melyet Liptai Claudia és Till Attila vezet majd. Megtudtuk, nemsokára visszatér a képernyőre az Áll az Alku, melynek új arca Kovács Áron lesz. A csatorna februárban induló pokerstars.hu című műsorában közéleti személyiségek ülnek egy asztalhoz, hogy Texas HOLD’EM-et játszanak. A hetente megjelenő program házigazdája Korda György és Nacsa Olivér.
Tavasztól három új sorozattal is erősít a TV2. A Krimihétfő keretében az NCIS helyszínelői után az Elit egység (Flashpoint) mindennapjaival ismerkedhetnek meg a nézők. Kedden a Született feleségeket a Rúzs és New York (Lipstick Jungle) című sorozat követi majd. Dr. House továbbra is a szerda este meghatározó figurája marad, utána a Szellemekkel suttogó kalandjain borzadhatnak a nézők.
A programigazgató elmondta, saját gyártású filmsorozatuk, a Jóban Rosszban folyamatos megújuláson megy keresztül. A forgatókönyvírók munkáját egy nemzetközi hírű szakember, Colin Steven segíti.
A csatorna 2008 végén indította el új típusú műsorpromócióját. Két változatából az egyik a TV2-t és a sikersorozatait, a másik a saját gyártású műsorokat hivatott népszerűsíteni. Ez utóbbi középpontjában a műsorvezetők állnak.

Kapcsolódó cikkeink