Új Schwarzkopf Natural & Easy Fahéj kollekció a piacon

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 08. 07:43

A Natural & Easy a különleges, három finoman harmonizáló színtónus keverékével, a Color-Mix technológiával természetes színeredményt kölcsönöz a hajnak. A Natural & Easy új Fahéj kollekciója természetes színekkel teli színeredményt, és ragyogó aranyfényt ad a hajnak világosabb és sötétebb árnyalatokban. A haj így nem tűnik festettnek.
A Gyümölcs-Olaj Ápoló Komplex-szet tartalmazó ápoló formula olyan értékes összetevőkkel simítja, ápolja a hajat festés közben, mint a jojoba olaj és a mangó vaj, így a haj erős és egészséges kinézetű lesz. A különleges ápoló formulának köszönhetően, a Natural & Easy Fahéj kollekció árnyalatai egy lépésben festenek és ápolnak – az igazán természetes színeredményért és gyönyörűen ragyogó hajért.
Az új Fahéj kollekció négy meleg színtónusú fahéjas árnyalatának természetes megjelenése összhangban van a kollekció finoman aranyló színeivel:

545 Fahéj kollekció: Aranyszőke
565 Fahéj kollekció: Aranybarna
566 Fahéj kollekció: Intenzív barna
586 Fahéj kollekció: Sötétbarna

A Natural & Easy új Fahéj kollekciója már érhető el a boltokban. A természetesen szép, hosszantartó hajszínért, felfrissítve az eredeti hajszínt. A Fahéj kollekció árnyalatai, a Schwarzkopf népszerű hajfesték márkájának, a Natural & Easy családnak a legújabb termékei, amely így már 18 csodás árnyalatot tartalmaz.

Natural & Easy – a haj, amely nem tűnik festettnek. Natural & Easy termékek ajánlott fogyasztói ára: 1299 Ft

Kapcsolódó cikkeink