Új Rossmann üzlet nyílt Fóton

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 09. 12. 11:20

Az ünnepélyes megnyitó után még egy hétig 15%-os nyitási akcióval várják a vásárlókat

Nyitási akciókkal indítanak

Megnyitotta kapuit a Rossmann a Móricz Zsigmond úti CBA Príma mellett Fóton. A tágas üzletben önkiszolgáló kasszákkal és a drogéria teljes kínálatával várják a vásárlókat. Az ünnepélyes megnyitón jelen volt Tuzson Bence országgyűlési képviselő, igazságügyi miniszter, Dr. Vass György fóti polgármester, Bederna Péter az S.BEDI Kft. ügyvezetője és Flórián László a Rossmann ügyvezetője is.

Megnyitotta második drogériáját a Rossmann Fóton. Az új üzlet impozáns méretű, teljes területe 507 négyzetméter, ebből 400 négyzetmétert kitevő eladótérrel, melyben 198 polcméteren a vásárlók megtalálhatják a Rossmann teljes termékkínálatát. A drogérialánctól megszokott magas minőségű és széles választékú szépségápolási, babaápolási, háztartási és egészséges bio élelmiszer termékek mind megtalálhatók az új tágas, modern üzletben.

A bolt további kényelmet nyújt a fizetési opciók bővítésével is, a gyors és egyszerű pénztári áthaladás érdekében 2 normál és 2 önkiszolgáló kassza áll a vásárlók rendelkezésére. Az önkiszolgáló kasszák bevezetése a Rossmann életében különösen fontos mérföldkő, hiszen az ő kezdeményezésük volt az első ilyen rendszer alkalmazása a hazai drogériák között.

Az üzlet kialakítása kiemelkedő minőségű, műszakilag pedig a legmagasabb követelményeknek megfelelő anyagok és technológiák kerültek felhasználásra. LED-es világítás, fotocellás ajtó és magas fényű padlóburkolat növeli a vásárlók komfortérzetét és segíti a zavartalan vásárlást. Az üzlet berendezése letisztult és modern, a drogérialánc német üzleteiben alkalmazott belső koncepciót követi, amellyel a Rossmann kiemelt üzleteiben már itthon is találkozhattak a vásárlók.

A szeptember 8-i nyitáson beszédet mondott Tuzson Bence országgyűlési képviselő, igazságügyi miniszter és Flórián László Rossmann ügyvezető is.

Flórián László elmondta:

„Örömünkre szolgál, hogy Fóton már ebben a komplexumban is jelen lehetünk, és bízunk benne, hogy új üzletünkkel még közelebb kerülhetünk a fóti vásárlókhoz is. Célunk, hogy minél kényelmesebbé tegyük számukra a mindennapi bevásárlásokat, amire itt kiváló lehetőség van, hiszen egy helyen elvégezhetik az élelmiszer- és drogériai bevásárlást, sőt még a bankolást is.”

Az üzletet ünnepélyes szalagátvágással nyitották meg, az eseményen jelen volt Dr. Vass György fóti polgármester és Bederna Péter az S.BEDI Kft. ügyvezetője is.

A nyitás napját egésznapos eseményekkel ünnepelte a Rossmann: szerencsekerékkel, nyereményekkel és a drogérialánc saját márkás EnerBio egészséges élelmiszer termékeinek kóstolóival várták a vásárlókat.

A minden termékre érvényes nyitási kedvezményük pedig egészen szeptember 15-ig tart.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink