Új rekordot döntött az organikus élelmiszereladás Dániában
A tavalyi év azonos időszakához képest 9%-kal nőtt az organikus élelmiszerek eladása Dániában.
Az organikus tej, magvak, liszt és zöldségek szerepeltek a dán bevásárlólisták élén a legtöbbször, ám más termékkategóriában is jelentős növekedés volt tapasztalható, ami azt jelzi, hogy az organikus élelmiszer vált a legnépszerűbb élelmiszertípussá a dánok számára.
A növekedés a tiszta, egészséges és fenntartható élelem iránti igény erősödését mutatja.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Megakadt a Lidl nemzetközi expanziója
Lefékezte a Lidl nemzetközi terjeszkedését. Egyes lengyelországi és spanyolországi beruházások a…
Tovább olvasom >Tizenkettedik „füstmentes” üzletét nyitotta meg a Lidl Dániában
Megnyitotta 150. üzletét a Lidl a dániai Østerbroban, mely egyben…
Tovább olvasom >Óriások rántott húsa
A panírozott, gyorsfagyasztott ételek és a Ripp-Ropp termékek gyártója, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >