Új Reál Alfa nyílt a 11. kerületben

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2018. 11. 20. 09:58
 Egyre inkább garantálja a magyar termék a minőséget, ehhez a Reál üzlethálózat kínálatával nemcsak az arcát, hanem az infrastruktúrát is biztosítja – mondta Nagy István agrárminiszter november 29-én, a Reál Alfa szupermarket átadásán Budapesten.

Nagy István
agrárminiszter

A miniszter szerint szükséges a vásárlói tudatosság erősítése annak érdekében, hogy egyre többen keressék az üzlet kínálatában is megjelenő, magyar termelőktől származó termékeket, amelyek frissek és biztonságosak.

Kujbus Tibor
ügyvezető igazgató
Reál Hungária

A Reál Kft. 2011-ben vásárolta meg az ingatlant, amelyben logisztikai központot hozott létre. A logisztikai központ Biatorbágyra költözött, így a létesítményt a modern igényeknek megfelelő szupermarketté alakították. A szupermarketben mintegy 15 ezer terméket kínálnak, ezen belül több mint 500-féle bort.

– A 11. kerületben található ingatlan átalakítására, korszerűsítésére egymilliárd forintot fordítottunk. A szupermarkettel 50 munkahelyet teremtettünk, és mintegy 150 millió forintos árukészlettel indulunk – nyilatkozta Kujbus Tibor, a Reál Hungária Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója. //

Kapcsolódó cikkeink