ÚJ Pulykamájas finomságok a Ságától

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 19. 00:00

A Sága 2010-ben mindent átfogó, új arculattal jelenik meg. A megújulás egyik fontos eleme az új, modernebb Sága logo.

Az új csomagolás bevezetésével, mostantól a már ismert és az újonnan piacra kerülő Sága termékek egyaránt, teljesen egységes képet mutatnak.
A magas minőségű Sága termékek között minden háziasszony könnyen megtalálja a saját vagy a családja számára a legideálisabbat, melyből pillanatok alatt ízletes ételeket varázsolhat az asztalra – így több értékes szabadideje marad, amit a szeretteivel tud tölteni.
Egy finom májas tökéletes kiegészítője lehet egy meghitt családi reggelinek vagy vacsorának. A Sága most három új, harmonikus ízű pulykamájassal kedveskedik a fogyasztóknak. Míg az egyszerűbb ízek kedvelőinek a Klasszikus Sága Pulykamájas a tökéletes választás, mely kellemesen fűszeres és jól kenhető, addig az izgalmasabb ízekre vágyók most megtalálhatják új kedvencüket, ha a Csípős, illetve a Medvehagymás pulykamájas közül választanak. A Csípős pulykamájas egyedi ízvilágát a tüzes, zöld jalapeño paprikának köszönheti, míg a Medvehagymás pulykamájasnak a Magyarországon is őshonos fűszernövény, a népszerű medvehagyma adja speciális ízét. 
Mindhárom pulykamájas 120g-os kiszerelésben kapható, de a Klasszikus pulykamájas a csemegepultban is megtalálható. 
Kapcsolódó cikkeink