Új platformot indít a Metro Logistics e-kereskedelmi rendelések számára

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 22. 12:34

A Metro Logistics, a Metro AG nagykereskedelmi vállalat része, bejelentette, hogy a németországi Altlandsbergben és Brandenburgbanaz e-kereskedelmi megrendelések logisztikai fulfilmenjét végző új platformot indít.

A platform szabványosított folyamatokat és keretfeltételeket alkalmazva kínál kisebb volumenben rendelő online boltok és start-upok számára fulfilmentet.

A különböző szegmensek megrendelései mostantól egy mintegy 5000 négyzetméteres területen kerülnek feldolgozásra az altlandsbergi többfelhasználós logisztikai telephelyen – jelezte a vállalat.

Az altlandsbergi fulfilment platform ügyfelei számára a Metro Logistics szerint a szabványosított működési folyamatok és interfészek, valamint átlátható költségek és egységes keretfeltételek előnyökkel járnak majd.

Ralf Kunert, a Metro Logistics altlandsbergi telephelyvezetője elmondta: „A fulfilment platformunkkal azokat a vállalatokat célozzuk, amelyek logisztikai megoldást keresnek megrendeléseik feldolgozásához, és talán még nem tudnak annyi megrendelést rögzíteni, hogy az egyedi logisztikai feldolgozás gazdaságos legyen.

„Ezért a berlini start-up szcénához földrajzilag nagyon közel fekvő Altlandsbergben szabványosított logisztikai szolgáltatást kínálunk olyan ügyfelek számára, akiknek a megrendelési volumene legfeljebb évi 200.000 küldeményt tesz ki”.”

ESM

Kapcsolódó cikkeink