Új pizzérialánc jöhet Magyarországra
Egy újabb pizzérialánc érdeklődik a magyar piac iránt – írja az origo. Amerika legtöbbször kitüntetett pizzérialánca, a Grimaldi’s franchise-partnereket keres hazánkban.
A legjobb pizzákat csak széntüzelésű kemencékben lehet elkészíteni – vallja a Grimaldi’s pizzéria. A saját tervezésű kemence, a New York-i víz, a százéves hagyományokra építő receptúra és az urbánus, mégis családközpontú belső tér is fontos eleme a pizzérialánc sikerének.
Úgy tartják, az igazi New York-stílusú pizza titka a víz. A Grimaldi’s minden egyes éttermében lemásolják a New York-i vizet.
Jelenleg közel félszáz Grimaldi’s pizzéria működik sikeresen az Egyesült Államokban, így most már a nemzetközi expanzió, ennek keretében pedig Közép-Európa és Magyarország felé fordul a vállalat – írja a Franchising.hu
Magyarországon is olyan partnert keres a vállalat, ami több egység megnyitására és akár országos hálózatfejlesztésre is képes.
Pár héttel ezelőtt, egy másik pizzérialánc magyarországi terjedéséről írt az Origo. A Little Caesars Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó egységeket. Az étteremlánc elkezdte a franchise-partnerek toborzását. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
Valahol a pizza mélyén… – A nap videója
Meglepetések a pizzafeltéten – ez például kellemes. Mit tesz egy…
Tovább olvasom >Tovább terjeszkedne Magyarországon a Pizza Hut
Bár a vendéglátóipart megtépázta a világjárvány, a Pizza Hutnak mégis sikerült megerősödve…
Tovább olvasom >Éhesen ne menj ágyba – A nap képe
…mert a pizza formájú világítótest éjjel meg is kínozhat. Bár…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >