Új pizzérialánc jöhet Magyarországra

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 02. 14. 10:45

Egy újabb pizzérialánc érdeklődik a magyar piac iránt – írja az origo. Amerika legtöbbször kitüntetett pizzérialánca, a Grimaldi’s franchise-partnereket keres hazánkban.

grimaldi pizza

A legjobb pizzákat csak széntüzelésű kemencékben lehet elkészíteni – vallja a Grimaldi’s pizzéria. A saját tervezésű kemence, a New York-i víz, a százéves hagyományokra építő receptúra és az urbánus, mégis családközpontú belső tér is fontos eleme a pizzérialánc sikerének.

Úgy tartják, az igazi New York-stílusú pizza titka a víz. A Grimaldi’s minden egyes éttermében lemásolják a New York-i vizet.

Jelenleg közel félszáz Grimaldi’s pizzéria működik sikeresen az Egyesült Államokban, így most már a nemzetközi expanzió, ennek keretében pedig Közép-Európa és Magyarország felé fordul a vállalat – írja a Franchising.hu
Magyarországon is olyan partnert keres a vállalat, ami több egység megnyitására és akár országos hálózatfejlesztésre is képes.

Pár héttel ezelőtt, egy másik pizzérialánc magyarországi terjedéséről írt az Origo. A Little Caesars Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó egységeket. Az étteremlánc elkezdte a franchise-partnerek toborzását. (origo)

Kapcsolódó cikkeink