Új pizzérialánc jöhet Magyarországra
Egy újabb pizzérialánc érdeklődik a magyar piac iránt – írja az origo. Amerika legtöbbször kitüntetett pizzérialánca, a Grimaldi’s franchise-partnereket keres hazánkban.
A legjobb pizzákat csak széntüzelésű kemencékben lehet elkészíteni – vallja a Grimaldi’s pizzéria. A saját tervezésű kemence, a New York-i víz, a százéves hagyományokra építő receptúra és az urbánus, mégis családközpontú belső tér is fontos eleme a pizzérialánc sikerének.
Úgy tartják, az igazi New York-stílusú pizza titka a víz. A Grimaldi’s minden egyes éttermében lemásolják a New York-i vizet.
Jelenleg közel félszáz Grimaldi’s pizzéria működik sikeresen az Egyesült Államokban, így most már a nemzetközi expanzió, ennek keretében pedig Közép-Európa és Magyarország felé fordul a vállalat – írja a Franchising.hu
Magyarországon is olyan partnert keres a vállalat, ami több egység megnyitására és akár országos hálózatfejlesztésre is képes.
Pár héttel ezelőtt, egy másik pizzérialánc magyarországi terjedéséről írt az Origo. A Little Caesars Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó egységeket. Az étteremlánc elkezdte a franchise-partnerek toborzását. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
Pizza egy gombnyomásra: a Lehel téri pizzaautomata élménye
A magyar internet népe egy emberként csodálkozott rá, amikor a…
Tovább olvasom >A magyarok pizzakedvencei: olaszkolbászos és hawaii a toplista élén
Bár egyre szélesebb gasztronómiai kínálat áll rendelkezésre Magyarországon, a pizza…
Tovább olvasom >A japán pizzaművész – A nap videója
A gasztronómiában jártas olvasó bizonyára nem csodálkozik el a tényen:…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >