Új pizzérialánc jöhet Magyarországra
Egy újabb pizzérialánc érdeklődik a magyar piac iránt – írja az origo. Amerika legtöbbször kitüntetett pizzérialánca, a Grimaldi’s franchise-partnereket keres hazánkban.
A legjobb pizzákat csak széntüzelésű kemencékben lehet elkészíteni – vallja a Grimaldi’s pizzéria. A saját tervezésű kemence, a New York-i víz, a százéves hagyományokra építő receptúra és az urbánus, mégis családközpontú belső tér is fontos eleme a pizzérialánc sikerének.
Úgy tartják, az igazi New York-stílusú pizza titka a víz. A Grimaldi’s minden egyes éttermében lemásolják a New York-i vizet.
Jelenleg közel félszáz Grimaldi’s pizzéria működik sikeresen az Egyesült Államokban, így most már a nemzetközi expanzió, ennek keretében pedig Közép-Európa és Magyarország felé fordul a vállalat – írja a Franchising.hu
Magyarországon is olyan partnert keres a vállalat, ami több egység megnyitására és akár országos hálózatfejlesztésre is képes.
Pár héttel ezelőtt, egy másik pizzérialánc magyarországi terjedéséről írt az Origo. A Little Caesars Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó egységeket. Az étteremlánc elkezdte a franchise-partnerek toborzását. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Mindenütt pizzát látok – A nap képe
Pizzamániás amerikai fotóművész agymenése képekben. Jó az anyag!
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >