Új Persil termékek érzékeny bőrűeknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 01. 18. 00:00

Az érzékeny bőrű fogyasztók magas elvárásokat támasztanak a mosáshoz használt termékekkel szemben. hiszen a ruhák folyamatosan érintkeznek a bőrrel, így a mosószereknek és öblítőknek a bőrhöz is kíméletesnek kell lenniük.

A Henkel szakértői folyamatosan fejlesztik a vállalat érzékeny bőrűeknek szánt termékeit. Legújabb fejlesztésük a Persil Sensitive Aloe Vera Pearls.
A Persil Sensitive Aloe Vera Pearls mosószer igen hatékony még az olyan makacs foltokkal szemben is, mint a tea, a kakaó vagy a gyümölcslevek, ugyanakkor bámulatosan gyengéd a ruhákhoz és a bőrhöz.
A „Pearls”, azaz „gyöngyök” szó arra az új és egyedülálló technológiára utal, aminek eredményeképpen a mosószerhez adott aloe vera kivonatot mikroszkopikus méretű gyöngyökbe zárják, melyek a mosás során folyamatosan bocsátják ki az aloe verát. 
Az innovatív mikro-gyöngy technológiát nemcsak a Persil Sensitive-nél alkalmazták, hanem a Henkel népszerű textilöblítő-családjának sensitive változatánál is. Így született meg a Silan Sensitive Aloe Vera & Pearls, mely két kifinomult illatváltozatban – avokádóolaj és mandulatej – nyújtja a simogató puhaság élményét.
A speciálisan az érzékeny bőr különleges igényeihez kifejlesztett, bőrgyógyászatilag tesztelt, kiváló teljesítményű Persil Sensitive mosószerek és Silan Sensitive öblítők használatával a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy családtagjaik érzékeny bőre gyengéd védelemben részesül – anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötniük a mosóhatás tekintetében.
A Persil és a Silan így komplett mosási megoldást nyújt az érzékeny bőrű fogyasztóknak.
A Persil Sensitive Aloe Vera 2kg-, 4kg- és 6 kg-os por változatban valamint 1,5l-, 3l- és 4,5l-es gél változatban kapható januártól. A Silan Sensitive Aloe Vera & Pearls mandulatejes változata 1, 2 és 3l-es kiszerelésben kapható, az avokádóolajjal kombinált változata pedig 1l-es kiszerelésben februártól lesz megtalálható az üzletek polcain.
Kapcsolódó cikkeink