Új pénzügyi partnerrel dolgozik a Tesco

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 29. 00:06

November 2-tól a Tesco és a Benks együttműködésének köszönhetően megújul a Tesco Pénzügyi Szolgáltatások termékkínálata. Az új pénzügyi partner révén több mint 30 bank és biztosító terméke érhető majd el a TESCO Áruházakban.

 A korábbi, egybankos modell helyett egymással is versengő piaci szereplők ajánlatai közül választhatja ki a pénzügyi helyzetének leginkább megfelelőt az érdeklődő.
A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, mely révén eddig is felkészült szakemberek segítették a vásárlókat az áruhitelezés, a vásárlókártya-igénylés, valamint a személyi hitelfelvétel terén. Azonban a Tesco-Global Áruházak Zrt. a piaci trendek alakulása, valamint az ügyfelek minél teljesebb kiszolgálása iránti igény által vezérelve a termékkínálat bővítése mellett döntött.
A Magyar Cetelem Bank Zrt. non-food árufinanszírozási hiteleit – így a Tesco Hitelkártyát és a Tesco Személyi Kölcsönt – a Credigen Bank szolgáltatásai váltják november 2-tól, személyi kölcsönök és hitelkártyák igénylésénél pedig további 30 bank ajánlata közül választhatnak az ügyfelek. A Benks tanácsadói (vagy szakemberei) díjmentes szolgáltatás keretében választják ki az ügyfelek számára legmegfelelőbb pénzügyi konstrukciót – melyek között olyan pénzügyi termékek szerepelnek, mint a személyi hitelek, a lakáshitelek, a szabad felhasználású jelzáloghitelek, a hitelkiváltás, a lízingkonstrukciók, biztosítások, a hitelkártya-igénylés, valamint a vállalati hitelek.

Kapcsolódó cikkeink