ÚJ Palette Color & Gloss Berry Colors

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 09. 09:45

Az idei divatszín a vörös. Rihanna-tól Cheryl Cole-ig sokan vörös hajszínre váltottak. A ragyogó vörös hajszín jól mutat a vörös szőnyegen és felkelti a figyelmet a kifutókon is. A legújabb trendet szem előtt tartva a Schwarzkopf & Henkel szakemberei három új ragyogó vörös árnyalatot alkottak meg, amelyeket a népszerű Palette Color & Gloss tartós hajszínező család új tagjaiként vezetnek be idén tavasszal. A Palette Color & Gloss Berry Colors árnyalatok a bogyós gyümölcsök elbűvölő színeit kínálja, így a hajszíne elképesztően vibráló és ragyogó lesz, amely akár 28 hajmosásig tart.

Az új, ammóniamentes Palette Color & Gloss Berry Colors tartós hajszínező család tagjai, a friss gyümölcsös illatú, krémes formulával hajszínváltoztatás közben ápolják a haját – és a hajszíne intenzíven ragyogó lesz. Az új Berry Colors kollekció a makadámia dióolaj tápláló tulajdonságainak köszönhetően kiválóan ápolja a hajat. A makadámia dióolaj arról ismert, hogy gazdag tápláló és hidratáló összetevőkben, így gyakran alkalmazzák testápolók, kézkrémek és öregedésgátló pakolások készítésénél.

A Hawaii, Ausztrália és Brazília egzotikus éghajlatán termő makadámia dió hasznos proteinekben és ásványokban gazdag, amelyek ápolják és védik a hajat, így fantasztikus kinézetűvé és egészségesen ragyogóvá teszik azt.

Az új Palette Color & Gloss Berry Color árnyalatok speciális krémes formulája nem csöpög le a felvitel közben – így olyan könnyen használható, mint egy sampon. Egyszerűen vigye fel a hajra, hagyja hatni 20-25 percig, azután alaposan öblítse le és máris gyönyörködhet a vibráló vörös hajszínben – amely akár 28 hajmosásig (6-8 hétig) tart.

A Palette Color & Gloss Berry Colors 2011 májusától kapható a boltokban három elképesztően vörös árnyalatban. A nőknek, akik szeretik felhívni magukra a figyelmet, és akik törődnek a hajukkal.

Édes Málna
Sötét Eper
Piros Ribizli

A tavaly bevezetett Palette Color & Gloss tartós hajszínező termékcsalád új tagjai, a három csodás Berry Colors vörös árnyalat a legújabb divatnak megfelelő. A Palette Color & Gloss tartós hajszínező termékcsaládja olyan árnyalatokat tartalmaz, amelyek minden igényt kiszolgálnak elérhető áron és az otthoni használat kényelmével.
Az új Palette Color & Gloss Berry Colors alcsalád bevezetésével a teljes termékcsalád megjelenése megújul, így az intenzív, csábító árnyalatok még figyelemfelkeltőbb külsőt kapnak – a Ragyogó Mandulától a Fekete Trüffelig.

Palette Color & Gloss Berry Colors árnyalatok ajánlott fogyasztói ára:
A Henkel vezető márkáival és technológiáival világszerte három üzleti területen működik: mosó- és háztartási tisztítószerek, kozmetika, illetve adhesive technologies (ragasztás technológiák). Az 1876-ban alapított Henkel vállalatnak mind a lakossági mind az ipari területeken vezető pozíciói vannak többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, Schwarzkopf és a Loctite. A vállalat 2010-ben közel 48 ezer munkatársával 15,092 milliárd euró árbevételt és 1,862 milliárd euró üzleti eredményt ért el. A Henkel elsőbbségi részvényeit jegyzi a DAX német tőzsdeindex és a vállalat a Fortune Global 500-as listáján is szerepel.

Kapcsolódó cikkeink