Új négycsillagos hotel nyílt Siófokon

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 11. 30. 10:45

Új, 73 szobás négycsillagos hotel nyílt hétfőn Siófok belvárosában, a Balaton-parton, az 1,7 milliárd forint beruházást közel 1 milliárd forinttal támogatta az Európai Unió és a magyar állam.

SiofokA pénzügyi befektető, a magyar magánszemélyek tulajdonában lévő SH-Fejlesztő Kft. ügyvezetője, Waller Kornél a megnyitóünnepségen elmondta, a Hotel Yacht Wellness & Business a hagyományos szállodai szolgáltatásokon túl egészségturisztikai szolgáltatásokat fog nyújtani.

A négyszintes, közel 6 ezer négyzetméternyi területtel rendelkező, 205 férőhelyes beruházás a siófoki kikötő közelében épült meg 6 hónap alatt. Egy felújított régi épületből, valamint egy új szárnyból áll, benne wellness és egészségügyi részleggel. A hotel január 28-tól fogad vendégeket, üzemeltetője a Service4You. A beruházás 40 új munkahelyet teremt.

Waller Kornél az MTI-nek elmondta, egy banktól bérlik a szálloda területét, amelyet a későbbiekben szeretnének megvásárolni. Arra számítanak, hogy a vendégkör jelentős részét a vállalati rendezvények hozzák majd, és az egészségügyi részleg miatt vonzó lesz a hotel a nyugdíjasoknak is. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink