Új motoros fix árusító polcrendszer

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 04. 25. 10:19

Védi a lopás veszélyének kitett terméket, miközben könnyű hozzáférést biztosít a vásárlók számára a FFR Merchandising új motoros fix árusító polcrendszere. A szabadalmaztatás alatt álló motoros adagoló rendszer lehetővé teszi, hogy a vásárló önmaga válogathasson a lopás veszélyének leginkább kitett termékek között, különös tekintettel például a férfiak cserélhető borotvapengéire.

A rendszer úgy működik, mint a már jól ismert automaták. A vásárló egy gombnyomással kiválaszthatja a megvásárolni kívánt terméket. Annak elkerülése érdekében, hogy a termékek megakadjanak az adagolóban, késleltető funkció szabályozza a termékek kiválasztása között eltelt időt. Az előre beprogramozott időtartam végén leálló adagoló hangjelzést ad, hogy tájékoztassa a vásárlókat a készülék állapotáról. LED-világítás, tetőablak és napellenző opciók segítségével világítják meg és emelik ki a csomagolását, és önálló toló szerkezet tartja a termékeket szemben és szervezetten.

A moduláris kivitel, a közös adagoló tálca segítségével maximalizálja a függőleges kihelyezést. A tetején található tárolóegység pedig lehetővé teszi az áruházi személyzet számára a megfelelő raktárkészlet problémamentes biztosítását. /

Kapcsolódó cikkeink