Új Mizo Túró Rudi valódi étcsokoládéval

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 09. 19. 10:53

Hogyan lehetne még jobb, ami már így is jó? Úgy, hogy valódi étcsokoládéba mártjuk! A Mizo hisz a csokiban és abban, hogy csokiba mártva minden finomabb – még a magyarok egyik kedvenc édessége, a Túró Rudi is!
Csokoládé vagy bevonómassza? A csokoládé és a bevonó között óriási a különbség, ugyanis a bevonómassza nem tartalmaz kakaóvajat, hanem növényi zsírral helyettesítik azt. Ezért bár a színe hasonlít a csokoládéhoz, de ízében és roppanósságában egyértelműen felfedezhető a különbség. A Mizo valódi csokoládés Túró Rudija magasabb minőségi szintre emelte ezt a termékkategóriát. Az új, igazi étcsokoládéval készült Túró Rudi kiváló minőségű, közel 50% túrótartalommal* az egyik legmagasabb minőségű Túró Rudi a piacon. Ellenállhatatlan, 53% kakaótartalmú étcsokoládéval borított, és a roppanós külseje teszi még finomabbá. A kuriózumnak számító 2×15 g duó, a klasszikus 30 g-os és mega 51 g-os kiszerelések, valamint a multipack változatok szeptembertől érhetőek el a boltok polcain. Próbáld ki, és érezni fogod a különbséget!

Bevezetés hónapja: 2022. szeptember
Bevezetési kedvezmények és támogatásokintegrált marketingkampány

Kapcsolatfelvétel: Sole-Mizo Zrt. Rendelésfelvétel: 06-62-574-901; web: www.mizo.hu

*A 30 g Mizo étcsokis Túró Rudiban 48% zsírszegény túrótartalom. A 51 g Mizo étcsokis Túró Rudiban 51% zsírszegény túrótartalom.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek