Új márkák a Tescotól

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 08. 13:42

Rövidesen bevezetik a Tesco új márkáit, melyeket az áruházlánc világszerte forgalmaz majd. A hírek szerint a termékek a közép-európai boltokba érkeznek majd először.

A Marketing Magazine értesülése szerint olyan új termékekkel rukkol elő a Tesco, amelyek felvehetik a konkurenciát a világ legnagyobb márkáival. Első körben egy jégkrém- és két állateledel-márkával próbálkoznak majd.

A szaklap úgy tudja, hogy a ChokaBlok fantázianévre keresztelt jégrém, a La-thams kutyaeledel és a NutriCat macskaeledel lesznek azok a termékek, amelyeket világszerte forgalmazni fog a lánc. A stratégia része, hogy ezeket a termékeket nem Tesco-logóval forgalmaznák, hanem saját márkát hoznak létre számukra.

Az újdonságra kíváncsi magyar vevők számára jó hír, hogy mindhárom termékcsoportot az áruházlánc közép-európai boltjaiban kínálja majd először, forgalmazásuk – a hírek szerint- már a következő hetekben indul.

Bár konkrétumokról egyelőre nem tudni, nem elképzelhetetlen, hogy a termékek a magyar áruházak polcain is felbukkannak majd. A Tesco két új márkát is levédetett, így előbb-utóbb a boltokba kerülhetnek majd a Carousel játékok és a Muse ruházati termékek is – írja a penzcentrum.hu.

Kapcsolódó cikkeink