Új loft irodák Óbudán

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 09. 07. 10:12

Nemrég befejeződtek az utolsó munkálatok is, így a piac új irodaháza, a Buda Loft Offices készen áll jövőbeni bérlői fogadására. Az irodák – ipari megjelenésüknek köszönhetően – különösen alkalmasak reklám, média és kreatív IT cégek számára. Az irodaház kizárólagos bérbeadását a Colliers International végzi.

Az épület – mely korábban a híres, nemesi rangú Goldberger család birtokában álló Goldberger textil gyárnak adott otthont – most kreatív, modern, galériás loft irodákat kínál.

Az irodák 4 szintet foglalnak el, és már 212 m2-es egységtől, összesen 2500 m2-en kínálnak modern irodaterületet. A napfényes irodák levegős, 6 m-es belső magassággal különleges tereket biztosítnak jövőbeni bérlőinek.

Az épület a Lajos utca szép és csendes részén helyezkedik el a 126-130-as szám alatt, mindössze egy utcára a nagy forgalmú főútvonaltól. Közvetlen közelben találhatók boltok és éttermek, míg a HÉV, a 9-es, 109-es, 111-es, 29-es busz és az 1-es villamos is pár perc sétával elérhető.

Az irodaház fejlesztőjének elmondása alapján a nyugodt és kreativitást ösztönző irodákra jelentkező növekvő keresletnek és népszerűségnek köszönhetően döntöttek egy központi, nagy belső tereket, modern környezetet kínáló, ám mégis csendes környezetben lévő, irodaépület kialakítása mellett.

Kapcsolódó cikkeink