Új konyhai gépekkel jelentkezik a Catler

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 24. 11:08

A csúcskategóriás konyhai gépeket gyártó Catler növelni kívánja hazai jelenlétét, ezért új termékkel bővíti termékkínálatát. A karácsonyi készülődésre hangolódva a vásárlók már a találkozhatnak a specialistáknál a Catler új professzionális eszpresszó kávéfőzőivel, valamint egy sokoldalú mixerrel. „Az új termékekre három év teljeskörű garanciát vállalunk, de nem csak ez teszi vonzóvá konyhai gépeinket, hanem a különlegesség és a megbízhatóság”- hívta fel a figyelmet Krakk Bálint, a Catler termékmenedzsere.

ES-9010_OK_hand

A Catler kávéfőzők kihozzák a maximumot a kávéból, egy dologra viszont ügyelni kell: kávékészítéshez nem előre őrölt, hanem szemes kávét célszerű vásárolni. Ha ugyanis a szemes kávét magunk őröljük – közvetlenül a kávé lefőzése előtt -, akkor maximálisan kinyerhetjük a szemekben található illóolajokat és aromákat. „Nem utolsó sorban pedig kávéfőzőinkkel gyönyörű, vastag kávéhab készíthető a kávészemekben található illóolajoknak köszönhetően” – emelte ki Krakk Bálint.

Új kávéfőzők a magyar piacon
Az integrált kávédarálóval ellátott új ES 8013-as eszpresszó kávéfőző már előfőzés során a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája maradéktalanul és tökéletesen kinyerhető legyen. „A Catler ES 8013-asban található innovatív Electronic PID-rendszernek köszönhetően a vízhőmérséklet gond nélkül stabilan tartható, ezáltal biztosítható a tökéletes aroma kinyerése a kávészemekből”- hívta fel a figyelmet a Catler termékmenedzsere. A beépített kónuszos rendszerű kávédaráló pontosan a szükséges mennyiségű őrleményt készíti elő, közvetlenül a szűrőre adagolva azt.

A tökéletes kávé elkészítéséhez megfelelő vízhőmérséklet és optimális víznyomás szükséges az aromakivonás művelet legvégéig. Éppen ezért a Catler másik eszpresszó kávéfőzőjének, az ES 9010-esnek a szíve egy dupla nemesacél fűtésrendszer. „A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán +/- 1 Celsius fokos hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre gőzölhetünk tejet és készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten” – hívta fel a figyelmet a Catler termékmenedzsere.

Túlhevülés elleni védelem
A Catler új professzionális mixere, a KM 8011-es is magán viseli azt a letisztultságot, melyet a cég többi konyhai gépe képvisel. A csúcskategóriás gép mintegy 12 féle fokozattal rendelkezik, melyek a sebességjelző rendszerrel könnyedén állíthatóak. A szüneteltetés funkcióval pedig anélkül szakítható meg az aktuális folyamat, hogy teljesen kikapcsolna készülék. „A KM 8011 mixer további előnye, hogy túlhevülés elleni védelemmel ellátott motorral rendelkezik. A motor hőmérsékletét szenzorok érzékelik és annak kritikus szintje esetén a vezérlés kikapcsolja a készüléket.” – tette hozzá Krakk Bálint.

A különböző ételek és kávék elkészítésének csak a fantázia szabhat határt. A Catler konyhai gépekkel azonban minden munkafolyamat tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik. A csúcskategóriás készülékek emellett olyan tartozékai lehetnek a konyhának, melyekre méltán lehet büszke tulajdonosa.

Kapcsolódó cikkeink