Új kommunikációs vezető az SAP-nál

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 10. 20. 11:28

Halpert Zsuzsa veszi át az SAP integrált kommunikációs vezetői feladatait, mostantól ő felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a délkelet-európai régió további öt országában.

Halpert Zsuzsa
kommunikációs
vezető
SAP

A hazai üzleti informatikai szektor vezető vállalatának új kommunikációs szakértője az ACG Reklámügynökségtől érkezett az SAP-hoz, közel 20 éve dolgozik kommunikációs területen. Média oldalon kezdte karrierjét: szövegíróként és promóciós producerként dolgozott egy magyarországi televíziós csatornánál, majd ezt követően váltott a PR területére. Kommunikációs tanácsadóként több mint 12 évet töltött ügynökségi oldalon: az évek során IKT, pénzügyi, egészségügyi, energetikai, FMCG-nagyvállalatok külső és belső vállalati és termékkommunikációját, sajtókapcsolatait, valamint CSR és employer branding programjait menedzselte.


Új munkakörében Magyarország mellett Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bulgária és Románia sajtó- és közösségimédia-jelenlétét, valamint belső kommunikációs feladatait irányítja. //

Kapcsolódó cikkeink