Új kereskedelmi láncot szervez a legnagyobb magyar festékgyártó

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 10. 27. 12:02

Pannon Festék Hálózat néven új kereskedelmi láncot szervez a legnagyobb magyar tulajdonban lévő festékgyártó vállalat, a Poli-Farbe Kft., amely ezáltal legnagyobb vevőinek, a családi szakkereskedéseknek igyekszik jövőt biztosítani.

Pontosabban, az összefogással mindkét fél nyer: a kiskereskedések egységes arculatot, az üzlet egy részének berendezését, marketinget és kedvezményeket kapnak a festékgyártól, az pedig stabil értékesítési csatornához jut. A Poli-Farbe tavalyi 6,3 milliárd forintos bevételének mintegy 90 százalékát a festékboltok és szakkereskedések révén érte el, így létkérdés a bócsai cég számára, hogy ezek a kereskedők életben maradjanak és megerősítsék piaci pozícióikat.

A Pannon Festék Hálózathoz elsőként csatlakozott a Piktorfesték Kft. Budapest, Tatai úti új üzletegysége, illetve a T-flex Kft. Dabas, Fő úti boltja. A hálózat további üzleteinek átépítése és dizájnolása a festékszezon holtidőszakában, idén télen és jövő év elején zajlik. A boltok „újranyitása” ennek megfelelően folyamatosan fog megtörténni.

Kapcsolódó cikkeink