Új kereskedelmi igazgató a Danone Kft.-nél

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 02. 14:50

2011 januárjától Przemyslaw GOSTKIEWICZ tölti be a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. kereskedelmi igazgatói posztját.

Przemek Gostkiewicz lengyel állampolgár. Lengyelországban az FMCG (P&G, BAT) szektorban kezdte szakmai pályafutását és 1998-ban csatlakozott a Danone lengyelországi kereskedelmi csapatához. Az évek során számos kereskedelmi feladaton dolgozott: területi kereskedelemben, key accountok vezetőjeként és a trade marketing osztályon.

2004-ben Rigába költözött, ahol a Balti államok kereskedelmi vezetőjeként dolgozott. Az ott eltöltött három év alatt, felállított egy teljesen új helyi szervezetet,sikerült nyereségessé tennie az ottani vállalatot, és csapatával együtt megtriplázta az eladásokat.

2007-ben visszatért a lengyel Danone-hoz, mint az Acimel és a Danacol Fejlesztési egység igazgatója. A marketing és trade marketing csapatot irányította ezen a két márkán. 2010 áprilisától pedig az Actimel márka marketing igazgatójaként dolgozott. Przemek Gostkiewicz nős és két kisgyermek édesapja.

Kapcsolódó cikkeink