Új Kereskedelmi és Marketing Igazgatóval erősít a NAVIGATOR Investments Nyrt.

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 02. 13. 11:31

2023 februárjától Pintyőke Marcell tölti be a NAVIGATOR Group kereskedelmi és marketing igazgatói pozícióját. November 11-től Novák Iringó tölti be az Indotek Group marketing és kommunikációs vezetői pozícióját. Új kollégánk az elmúlt 20 évben a vállalati marketing és kommunikáció területén, számos márka felépítésében és stratégiai projektek megvalósításában vett részt. Szakmai munkásságát és szerepét elismerve 2022-ben beválasztották Magyarország 50 legsikeresebb marketing-kommunikációs döntéshozója közé. 

Pintyőke Marcell

Marcell az INDOTEK Grouptól érkezett a NAVIGATOR Group-hoz, ahol – többek között – a társaság és tagvállalatai hazai és nemzetközi marketing és értékesítési stratégiájáért felel.

Pintyőke Marcell az elmúlt 20 évben a vállalati marketing és kommunikáció területén, számos márka felépítésében és stratégiai projektek megvalósításában vett részt. Dolgozott a B2B és a B2C szektornak egyaránt, nem csak Magyarországon, hanem a CEE régióban számos országban. Szakmájában fókuszterület a befektetéskezelés, portfoliómenedzsment, ingatlankezelés és a retail marketing.

Marketing és kommunikációs vezetőként tevékenykedett a KÉSZ Csoportnál és az Indotek Csoportnál, ahol irányított magyar és nemzetközi marketing és kereskedelmi projekteket. A tagvállalatok kapcsán tapasztalatokat szerzett az élelmiszeriparban, szálloda és vendéglátás szektorban, retail valamit innovációs és termékfejlesztés területen.

Kapcsolódó cikkeink