Új jégkrémek idén nyáron
A Magnum idei újdonságait fenséges cukrászkülönlegességek ihlették.
A roppanós csokoládéba burkolt Magnum Tiramisut a kávés szósz, a lágy, tiramisuízű jégkrém és a piskótadarabok teszik teljessé, míg a fenségesen krémes, vaníliaalapú Magnum Crème brûlée ínycsiklandó karamellszósszal, pirított cukordarabokkal ötvözött tejcsokoládé-köntösében csábít.
Az élmények hódolóinak!
Bevezetés hónapja:
2015. március
Kapcsolatfelvétel: Unilever Magyarország Kft., kapcsolattartó: Vevőszolgálat;
T.: 06–40–400–400;
E-mail: [email protected]
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Monster Ultra Watermelon
Tűzijátékkal teli ég alatt átöleled a csajodat, plusz jó zene…
Tovább olvasom >Zöldséges vekni
Ízzel teli, zamatos, vekni alakú kenyér, amely olyan speciális zabkovásszal…
Tovább olvasom >Franz Josef Kaiser napon szárított paradicsom
A gondosan válogatott, nap érlelte paradicsomokat vesszőből font kosarakra helyezve…
Tovább olvasom >