Új ízekkel bővül a Cappy Pulpy gyümölcsital-család

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 12. 11:16

A tavalyi sikeres Cappy Pulpy bevezetést követően két új ízzel bővül a Cappy Pulpy gyümölcsital-család. Ezentúl a Cappy Pulpy narancsital mellett őszibarackos és trópusigyümölcsös Cappy Pulpy is elérhető.

Cappy

A Cappy Pulpy gyümölcsital-család egyik legújabb tagja, az őszibarackos gyümölcsital igazi újdonságnak számít, hiszen gyümölcsdarabokat is tartalmaz. A Cappy Pulpy trópusigyümölcs-ital, hasonlóan a tavaly elsőként bevezetett Cappy Pulpy narancsitalhoz, narancs-gyümölcsrosttal készül.

A Cappy Pulpy tavaly csatlakozott a Cappy termékcsaládhoz, a Cappy nektárok és gyümölcslevek valamint a Cappy Ice Fruit gyümölcsitalok után. Mostantól pedig már három ízben érhető el.

A márka idei kommunikációs kampánya már májusban kezdetét vette, és azóta számos kampányelemmel találkozhattunk, mint a TV reklám, citylightok és bannerek.

A Cappy Pulpy új reklámfilmje július 20-áig a legnépszerűbb hazai tv csatornákon fut, mint az RTL Klub, Cool TV, RTL2, Film+, Discovery, LifeNetwork, RTL +, Viasat 3, Viasat6, Comedy Central, MTV (Music Television), Music Channel, Music Mix, National Geographic, Spektrum, Spektrum Home és a VIVA.

„A tavaly bevezetett Cappy Pulpy narancsital nagy sikere után a Coca-Cola Magyarország úgy döntött, hogy két új ízzel bővíti a Cappy Pulpy gyümölcsital-családot. Az őszibarack-íz hazánkban nagy népszerűségnek örvend, ráadásul az őszibarackos Cappy Pulpy gyümölcsitalban még gyümölcsdarabok is vannak” – mondta Percze Róbert, a Cappy Pulpy márkamenedzsere.

Idén is a McCann Budapest végezte el a Cappy Pulpy kampány kreatív anyagainak lokalizálását és kidolgozását, a médiavásárlói feladatokat a VIVAKI-Starcom látta el.

Felrázva az igazi!

A Cappy Pulpy gyümölcsital felrázva az igazi, mert ennek hatására a benne található gyümölcsdarabok (őszibarackital) és narancs-gyümölcsrostok (trópusigyümölcs-ital) egyenletesen oszlanak el a palackban, így azokat minden kortyban élvezhetjük.

A Cappy Pulpy azoknak készül, akik gyümölcsös frissítőre vágynak, nyitottak az újdonságokra, és szeretnék változatossággal, játékossággal „felrázni” a mindennapjaikat.

A Cappy Pulpy három ízvariánsa 0,33 és 1 literes palackban kapható.

Kapcsolódó cikkeink