Új, innovatív ingatlanszolgáltató cég jelenik meg a magyar piacon

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 03. 03. 10:18

Az új ingatlanszolgáltató vállalat a Nhood elnevezést viseli, az új hazai cég neve pedig Nhood Services Hungary Kft.

 

Antoine Grolin, a Ceetrus és a Nodi vállalatok elnöke 2021 januárjában jelentette be az új „mixed use” ingatlankezelői és fejlesztői szolgáltatást nyújtó társaság, a Nhood létrehozását. A cégalapítás – ami a magyar leányvállalat működését is érinti – oka kettős. Egyrészt a Ceetrus Property ingatlanvagyonának leválasztása, másrészt a Ceetrus és a Nodi munkatársainak összevonása egy jól megjegyezhető, egységes márkanév alatt.

Magyarországon a Ceetrus Hun­gary Kft. mellett a Nhood Services Hungary Kft. új piaci szereplőként kezdi meg működését. A cégcsoport mindkét hazai vállalat élére a csaknem 30 év építőipari tapasztalattal rendelkező Pascal Steenst nevezte ki, aki szakmai múltja során számos nagyszabású projektet menedzselt, köztük Budapesten a Gresham Palota felújítását, valamint az Aréna Pláza és több első osztályú irodaház építését.

A Nhood törekvése, hogy az általa menedzselt helyszíneken élettel teli, vegyes funkciójú közösségi tereket hozzon létre az emberekre, a biodiverzitásra és a bolygóra gyakorolt hatások figyelembevételével. Célja emellett, hogy működésébe a jövőben – a Ceetrus, a Decathlon és az Auchan ingatlanvagyonának kezelése mellett – új üzleti partnereket is bevonjon, és innovatív, emberközpontú szolgáltatásaival az európai ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé váljon.

 

Nhood-Ingatlanszolgáltató

 

Az új cég nevét az angol „neighbourhood” szó rövidítése ihlette, ami szomszédságot jelent, hiszen a közvetlen környezet fejlesztése, újjáélesztése a cég egyik legfontosabb tevékenysége. A logó zöld színvilága is a vállalat környezettudatos értékrendjére utal.

A Nhood ügyfélportfóliójának bővítésétől 30% bevételnövekedést remél a következő 3 évben. A tervezett növekedés valamennyi üzletágat érinti: az operatív és értékesítési feladatokat, az ingatlanüzemeltetést, a közép- és hosszú távú vagyonkezelést és az ingatlanfejlesztési projekteket.

A Nhood induló portfólióját közel 300 európai kereskedelmi helyszín alkotja. Távlati céljai között szerepel a karbonsemlegesség elérése 2030-ra, a biodiverzitás szisztematikus reintegrációja, a Breeam in Use tanúsítványok beszerzése, különböző társadalmi rétegeket és korosztályokat megszólító helyszínek létrehozása, valamint hozzájárulás a helyi gazdaság fellendítéséhez munkahelyek teremtésén keresztül.

A Nhood magyarországi leányvállalata, a Nhood Services Hungary Kft. lakópark- és vegyes funkciójú projektjei – mint pl. a díjnyertes Boróka Lakópark és a Le Garage design konténerétterem – mellett az Auchan Korzó üzletsorok üzemeltetésével is foglalkozik. Jövőbeni tervei között szerepel többek között az Auchan Korzó Soroksár üzletközpont átalakítása, a Dunakeszi lápot bemutató sétaút megvalósítása a természeti értékek megőrzésével, illetve különböző vegyes funkciójú ingatlanberuházások megvalósítása az országban.

Web: www.nhood.com (x)

Kapcsolódó cikkeink