Új igazgatóval erősít tovább a Kifli.hu

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2020. 08. 10. 09:19

Júliustól Makkay János irányítja a Kifli.hu-t, aki James McQuillant váltotta az ügyvezetői székben. Az új igazgató karrierjét az FMCG- és a gyorséttermi piacon építette, így komoly tapasztalatokkal rendelkezve vette kezébe a kormányt.

Makkay János kifli.hu

Makkay János
ügyvezető
Kifl i.hu

– Mint a villámcsapás, úgy érkezett az életembe a Kifli.hu. Januárban még potenciális vásárlóként áhítoztam, hogy kipróbálhassam ezt az izgalmas, modern vásárlási formát Budapest környéki külvárosi lakosként, míg a júliust már a Kifli.hu igazgatójaként indítottam – mondja az ügyvezető.

Marketing- és kereskedelmi igazgatóként olyan nagymúltú márkákon dolgozott korábban, mint a Dove, Domestos, Baba, Axe, Soproni, Heineken, Bellozzo, és legutóbb a Burger King.

– A Kifli.hu tényleg forradalmasítja a mindennapi bevásárlást, aminek jelentős hatása van az emberek életére. Segítségével minőségi kézműves és termelői termékeket vásárolhatunk mindennap, és még a fenntarthatóságért is tehetünk a Kifli.hu segítségével. Célom az, hogy a Kifli.hu a fogyasztók által legkedveltebb kereskedelmi vállalkozássá váljon Magyarországon. Ehhez a legjobb és leginkább elkötelezett szakemberekből álló csapatot szeretnék építeni, ahol kihívás és élmény dolgozni – hangsúlyozza Makkay János. //

Kapcsolódó cikkeink