Új igazgató a Danubius Zrt. balatonfüredi szállodáinak élén

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 10. 10. 09:35

Októbertől Vászolyi Judit az igazgatója a Danubius Szállodaüzemeltető és Szolgáltató Zrt. balatonfüredi szállodáinak – közölte a város a honlapján hétfőn.

A 388 szobás Hotel Annabella és a 349 szobás Hotel Marina a város két legnagyobb szállodája, együttesen Balatonfüred éves idegenforgalmi adóbevételének több mint hatvan százalékát adják. A két háromcsillagos szálloda csak áprilistól-októberig fogadja a vendégeket, de a város idegenforgalmának fontos kiszolgálói. A negyven éve épült szállodákban – a Hotel Marina tavalyi százmilliós fejlesztését kivéve – azóta nem volt fejlesztés.

Az új igazgató szerint – aki 2007-től a két szálloda értékesítési igazgatója volt – a Danubius folytatja a fejlesztéseket, a szállodák termelte jelentős éves bevételből további beruházásokat terveznek – olvasható a balatonfured.hu portálon. Vászolyi Judit közlése szerint a szobák korszerűsítését mindkét szállodában folytatni kell, és egy konferenciaterem kialakítása is szerepel a fejlesztési terveikben. Jelentős előrelépés lenne a hotelek egész éves nyitva tartása is – tette hozzá.
A Danubius Zrt.-nek Magyarországon 23 szállodája van, de a cég az Egyesült Királyságban, Csehországban, Romániában, és Szlovákiában is üzemeltet hoteleket.

Kapcsolódó cikkeink