Új húskészítmények a természetesség jegyében
Adalék-, színezék- és tartósítószermentes új hústermékcsalád jelent meg a Lidl Magyarország polcain. A 12 különböző termékkel rendelkező, magas hústartalmú, a piacon egyedülálló Pikok Pure márkacsalád az egészséges életmódot és a tudatos táplálkozást folytató vásárlóknak nyújt választási lehetőséget. A családban helyet kaptak a cukor-, glutén- és egyéb allergéntől mentes termékek is.
Az új termékpalettán megtalálható sonkafélék mérsékelt energia- és zsírtartalommal rendelkeznek. A magas fehérjetartalmukon túl további előnyük, hogy hústartalmuk rendkívül magas (94%), tartósítószert és ízfokozót sem tartalmaznak, csak természetes összetevőkből állnak. A párizsik és virslik fehérjetartalma 14–16 százalék között mozog, nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozót, valamint adalékanyagokat sem. A szalámik és kolbászok hagyományos füstöléssel és hosszú ideig tartó szárításos eljárással készülnek.
– A minőséggarancia vállalatunknál elsődleges. Ennek szellemében születettek a Pikok Pure termékcsalád húskészítményei, melyek az egészséges és tudatos táplálkozás alappillérei lehetnek a magyar háztartásoknak – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője. //
Kapcsolódó cikkeink
Aranyérmes borok a Lidl kínálatában
A Lidl Magyarország tíz évvel ezelőtt kötelezte el magát a…
Tovább olvasom >A Lidl sikerének titka: így vált fapados diszkontból piacvezetővé az áruházlánc
A Lidl Magyarország 20 éves születésnapja alkalmából rendezett sajtótájékoztatón ismertette…
Tovább olvasom >Kihirdették a Lidl élelmiszerhősök verseny nyerteseit
Sikerrel zárult a Lidl Magyarország Élelmiszerhősök versenye, amit az élelmiszer-pazarlás elleni világnap…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >