Új húskészítmények a természetesség jegyében

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 03. 10. 11:51

Adalék-, színezék- és tartósítószermentes új hústermékcsalád jelent meg a Lidl Magyarország polcain. A 12 különböző termékkel rendelkező, magas hústartalmú, a piacon egyedülálló Pikok Pure márkacsalád az egészséges életmódot és a tudatos táplálkozást folytató vásárlóknak nyújt választási lehetőséget. A családban helyet kaptak a cukor-, glutén- és egyéb allergéntől mentes termékek is.

Az új termékpalettán megtalálható sonkafélék mérsékelt energia- és zsírtartalommal rendelkeznek. A magas fehérjetartalmukon túl további előnyük, hogy hústartalmuk rendkívül magas (94%), tartósítószert és ízfokozót sem tartalmaznak, csak természetes összetevőkből állnak. A párizsik és virslik fehérjetartalma 14–16 százalék között mozog, nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozót, valamint adalékanyagokat sem. A szalámik és kolbászok hagyományos füstöléssel és hosszú ideig tartó szárításos eljárással készülnek.

– A minőséggarancia vállalatunknál elsődleges. Ennek szellemében születettek a Pikok Pure termékcsalád húskészítményei, melyek az egészséges és tudatos táplálkozás alappillérei lehetnek a magyar háztartásoknak – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője. //

Kapcsolódó cikkeink