Új head & shoulders Apple Fresh termékcsalád

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 01. 11:10

Nem meglepő, hogy legtöbben szeretjük a szép, frissen mosott haj illatát, ezért a head & shoulders ’Fresh and Clean’ termékcsaládba tartozó Apple Fresh samponok és balzsamok most új, izgalmas formulával készülnek. A haj utánozhatatlanul tiszta és friss illatú, miközben akár 100%-ig korpamentes lesz.

hs af

Az Apple Fresh aroma – finom illat a hajnak
Ha a tisztaság és frissesség érzetéről beszélünk, kutatások bizonyítják, hogy szaglásunk hatással van a limbikus rendszerre, ami azt jelenti, hogy egy friss illat önmagában is előidézheti a tisztaság és frissesség érzetét.

A head & shoulders Apple Fresh illata a parfümgyártásban használt összetett folyamatok alkalmazásával készült. A különleges illat felső, középső és alsó illatjegyekből áll: friss gyümölcsökből, mint a zöldalma, vagy az ázsiai körte, tiszta virágillatokból, mint a liliom, rózsa és a jázmin, valamint meleg éghajlati fák és lágy pézsma illatából. A Scent Burst, azaz illat-kitörés technológiának köszönhetően a legintenzívebb a felső illatjegy, a koncentrált illatért. A végeredmény egy felemelően friss illat, amely a hajmosást követően hosszan megmarad. Mi több, nem csupán a hajmosás és hajszárítás közben fejti ki hatását, de a formázást követően is.

Az új Scent Burst technológia
A haj és a fejbőr hatékony tisztításának és ápolásának számos előnye mellett, valamint az egyedülálló zuhanyzási élményért a head & shoulders vezető illatszakértőkkel működött együtt, hogy megalkosson egy új formulát Scent Burst, illat-kitörés technológiával – mindez egy merőben új megközelítés a hajápolásban, mely vízzel érintkezve illatrobbanást idéz elő, így téve teljessé a zuhanyzás élményét. Az eredmény egy felemelő és hosszantartó tartó illat, mellyel frissnek és vonzónak érezhetjük magunkat egész nap.

A tiszta álom
A frissesség érzéséhez nem elég csupán az illat. A head & shoulders számára elengedhetetlen, hogy samponjai és balzsamjai mindig a legkiválóbb teljesítményt nyújtsák, amikor tisztító hatásról vagy a korpa elleni védelemről van szó, ezért a head & shoulders ’Fresh and Clean’ termékcsalád Pro Clean technológiája három tisztító összetevőjének egyedi keverékével a hatékonyan tűnteti el a piszkot és zsíros szennyeződéseket.

Kapcsolódó cikkeink