Új forgalmazónál a Rio Mare

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 13. 00:01

2010. január 1-től új disztribútorral dolgozik az olasz RIO MARE márka Magyarországon. A márka kizárólagos hazai forgalmazásának jogát a 2009 folyamán megkötött megállapodás értelmében a győri Infood 2000 Kft. veszi át.

Az olasz Bolton Alimentari s.p.a.  világszerte ismert minőségi élelmiszer márkája, a Rio Mare évek óta jelen van Magyarországon.
A Rio Mare halkonzervek közkedvelt termékek, amelyek egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal. A Rio Mare márka annyi, mint a napsütötte Olaszország, azúrkék tenger, ínycsiklandó mediterrán vacsorák.
A Rio Mare halkészítmények legszélesebb szegmensét a tonhal-alapú termékek, a halkonzervek, az Insalatissime halsaláták és a Paté halpástétomok adják. A legkiválóbb tonhal, aranyló olívaolaj, ropogós zöldségek felhasználásával készülnek, egyensúlyt teremtve az egészségtudatos táplálkozás és a harmonikus ízek iránti elvárások között.
A Rio Mare termékek kizárólagos disztribúcióját Magyarországon 2010. január 1-től – a márkatulajdonos Bolton Alimentari menedzsmentjének döntése értelmében – a hazai élelmiszerpiacon közel egy évtizede aktív, győri székhelyű Infood 2000 Kft. veszi át.
Az új forgalmazó Infood 2000 Kft. a Bolton Alimentari-val szoros együttműködésben a Rio Mare márka és termékek magyarországi újra bevezetését, új értékesítési csatornákba történő eljuttatását tervezi, mindezt folyamatos kommunikációval és eladáshelyi akciókkal támogatva. A két cég együttműködésének köszönhetően várhatóan tovább bővül a Rio Mare termékek hazai kínálata, így a hazai fogyasztók kiszolgálása még teljesebb lesz.
Kapcsolódó cikkeink