Új, fenntartható csomagolási célok a Campbelltől
Bejelentette új, fenntartható csomagolási céljait a Campbell Soup Company, amelynek keretében a cég a felhasznált anyagok élettartamának meghosszabbításával igyekszik csökkenteni a csomagolóanyag-hulladékot.

Komoly célok, tisztább környezet
A Campbell négy célt fogalmazott meg, amelyek a csomagolási életciklus fázisaihoz kapcsolódnak a nyersanyag származási helyétől a csomagolóanyagból képződő hulladék kezelésének megoldásáig, beleértve a komposztálást és az újrahasznosítást is.
A cég ezen felül legalább 25 %-kal szeretné növelni PET-palackjai újrahasznosított műanyag-tartalmát 2030-ra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Az employer branding és a csomagolástechnika új korszaka az Sz. Variánsnál
Az ipari digitalizáció nem csupán gépekben, hanem a gondolkodásmódban is…
Tovább olvasom >A fenntartható turizmus fejlesztését segítő uniós program indult Szegeden
A fenntartható turizmus fejlesztését segítő, 2,5 millió eurós (mintegy egymilliárd…
Tovább olvasom >Megnövelten hőálló PET-csomagolóanyagot fejlesztett a Pro Form Kft. és a Műegyetem
Közösen fejlesztett megnövelt hőállóságú PET-csomagolóanyagot a Pro-Form Ipari és Kereskedelmi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >ÖRT-NMHH Minikonferencia: Merre tovább influenszer reklámozás?
Milyen szabályok vonatkoznak ma az influenszerekre? Hol húzódnak az etikai…
Tovább olvasom >Bővül az ALDI app: ezentúl kuponok is elérhetők
Újabb mérföldkőhöz érkezett az ALDI applikáció. A vásárlók mostantól bármely…
Tovább olvasom >