Új, fenntartható csomagolási célok a Campbelltől
Bejelentette új, fenntartható csomagolási céljait a Campbell Soup Company, amelynek keretében a cég a felhasznált anyagok élettartamának meghosszabbításával igyekszik csökkenteni a csomagolóanyag-hulladékot.
A Campbell négy célt fogalmazott meg, amelyek a csomagolási életciklus fázisaihoz kapcsolódnak a nyersanyag származási helyétől a csomagolóanyagból képződő hulladék kezelésének megoldásáig, beleértve a komposztálást és az újrahasznosítást is.
A cég ezen felül legalább 25 %-kal szeretné növelni PET-palackjai újrahasznosított műanyag-tartalmát 2030-ra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Mindent egy helyről: karácsonyi ajándékért is érdemes elmenni az Auchanba
Év végén a megszokottnál nemcsak többet vásárolunk, hanem aki teheti,…
Tovább olvasom >Az élelmiszeripar jövője: a vállalatok 50%-a fenntartható megoldások bevezetését tűzi ki célul – A Tetra Pak felmérés eredményei
Az élelmiszergyártás továbbra is energiaigényes folyamatokra és fosszilis tüzelőanyagokra támaszkodik,…
Tovább olvasom >Raisz Anikó: a cél nem a műanyag betiltása, hanem azok biztonságos és fenntartható használatának elősegítése
A cél nem a műanyagok betiltása, hanem azok biztonságos és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >A Lidl vásárlóinak köszönhetően közel 24 millió forintnyi adományt kapnak a rászoruló
Két hét alatt 15,5 millió forint értékű élelmiszeradomány-utalvány és közel…
Tovább olvasom >Már itthon is elérhető Dirk Rossmann önéletrajzi írása
A klímakatasztrófával foglalkozó oköthrillerei után megjelent magyarul Dirk Rossmann, a…
Tovább olvasom >