Új felvágott a Wiesbauer-Dunahústól
A német nyelvű területeken már nagy sikert aratott Krakkói felvágott egy továbbfejlesztett prémium változatával bővíti termékpalettáját a Wiesbauer-Dunahús. A Krakkói Deluxe attól olyan különleges, hogy gyártásához válogatott, első osztályú sonkát és egy különleges, egész zöldborsból készült fűszerkeveréket használnak fel. A gyártás során főzés helyett sütési eljárást alkalmaznak, melyet füstölés, majd az utóérlelést előkészítő szárítás követ. Ennek a munkaigényes gyártási folyamatnak az eredményeképpen egy ínycsiklandó, szaftos, kellemesen borsos felvágottat kapnak.
A Wiesbauer-Dunahús új Krakkói Deluxe termékét megtalálják szeletelt 80 grammos kiszerelésben az önkiszolgáló hűtőpultokban, valamint 800 grammos rúd formájában a húspultoknál. Az impozáns aromazáró csomagolás is kiemeli a termék Deluxe karakterét, mely rögtön magára vonzza a figyelmet a hűtőpultokban. //
Kapcsolódó cikkeink
Nincs mire felvágni
Az általános húspiaci helyzetet tükrözi vissza a párizsik és a felvágottak…
Tovább olvasom >Szeletelhetem, csomagolhatom?
Eme járványos időszakban a vásárlók nem szívesen állnak sorban a…
Tovább olvasom >Bővíti saját márkás felvágott- és sajtkínálatát az olaszországi Despar
A Despar Italia Special Edition saját márkája alatt immár újabb…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Jelentősen nőtt az Alibaba negyedéves nyeresége
Az Alibaba Group Holding kínai e-kereskedelmi óriás adózott eredménye jelentősen…
Tovább olvasom >Új marketing- és kommunikációs vezetővel erősít a Gránit Alapkezelő
2025 februárjától Csonka Attila irányítja a Gránit Alapkezelő marketing-, kommunikációs…
Tovább olvasom >