Új felvágott a Wiesbauer-Dunahústól
A német nyelvű területeken már nagy sikert aratott Krakkói felvágott egy továbbfejlesztett prémium változatával bővíti termékpalettáját a Wiesbauer-Dunahús. A Krakkói Deluxe attól olyan különleges, hogy gyártásához válogatott, első osztályú sonkát és egy különleges, egész zöldborsból készült fűszerkeveréket használnak fel. A gyártás során főzés helyett sütési eljárást alkalmaznak, melyet füstölés, majd az utóérlelést előkészítő szárítás követ. Ennek a munkaigényes gyártási folyamatnak az eredményeképpen egy ínycsiklandó, szaftos, kellemesen borsos felvágottat kapnak.
A Wiesbauer-Dunahús új Krakkói Deluxe termékét megtalálják szeletelt 80 grammos kiszerelésben az önkiszolgáló hűtőpultokban, valamint 800 grammos rúd formájában a húspultoknál. Az impozáns aromazáró csomagolás is kiemeli a termék Deluxe karakterét, mely rögtön magára vonzza a figyelmet a hűtőpultokban. //
Kapcsolódó cikkeink
Nincs mire felvágni
Az általános húspiaci helyzetet tükrözi vissza a párizsik és a felvágottak…
Tovább olvasom >Szeletelhetem, csomagolhatom?
Eme járványos időszakban a vásárlók nem szívesen állnak sorban a…
Tovább olvasom >Bővíti saját márkás felvágott- és sajtkínálatát az olaszországi Despar
A Despar Italia Special Edition saját márkája alatt immár újabb…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >