Új Executive Chef a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben
Új executive chef került a Kempinski Hotel Corvinus Budapest konyhájának élére; A 25 éves tapasztalattal rendelkező Bárdos Péter sikeres részlegeket vezetett több hasonló színvonalú szállodában.

Bárdos Péter keresi az innovatív megoldásokat és folyamatosan feszegeti kreativitásának határait.
Bárdos Péter Budapesten végezte szakmai tanulmányait és 2001-ben kezdte karrierjét Commis Chef pozícióban a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben. Egy év elteltével csatlakozott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest csapatához, mint Demi Chef de Partie.
Stephan Interthal, a szálloda igazgatója így fogalmazott az új kollégáról: Pétert magas szintű, értékes nemzetközi gasztronómiai tapasztalata, a vendéglátás iránti szenvedélye, valamint kreativitása és innovatív szemlélete kiválóan alkalmassá teszi a Kempinski Hotel Corvinus Budapest konyhai csapatának vezetésére. Péter folyamatosan fejlesztette vezetői képességeit mióta csatlakozott hozzánk és biztosak vagyunk benne, hogy ebben a kulcsszerepben kiválóan helyt fog állni és még magasabb szintre emeli szállodánk gasztronómiai kínálatát.
Nemzetközi karrierje 2007-ben indult, amikor Európa egyik legnagyobb konferenciaszállodájában, a Hilton London Metropole-ban kezdett dolgozni, ahol egyszerre akár 3000 vendégnek is tányérszervizt tudtak nyújtani. A 13 év alatt, amelyet ott töltött, Péter lépésről lépésre haladt feljebb a ranglétrán, egészen Bankett Konyha Chef de Cuisine / Senior Sous Chef pozícióig.
2020-ban Dubajba költözött, ahol a Hilton Dubai Palm Jumeirah nyitás előtti Head Chefje lett, és az ő hatékony közreműködése is hozzájárult a szálloda sikeres bevezetéséhez. A hotelen belül négy franchise rendszerben működő gasztronómia egységet (CLAW BBQ, Trader Vic’s Tahitian Village, McGettigan’s Factory – The Palm és Jones the Grocer) is megnyitott, s ennek kapcsán együtt is működött az említett, világszerte ismert cégekkel.
2021 végén visszatért Magyarországra és a Kempinski Hotel Corvinus Budapestbe, immár Executive Sous Chef pozícióban.
Péter számára a vendégekkel való kapcsolat jelenti a mindennapok legfontosabb pillanatait. Visszajelzéseiket szívesen felhasználja az étlap és a kulináris kínálat alakításában. Szenvedélyes séf, aki keresi az innovatív megoldásokat és folyamatosan feszegeti kreativitásának határait.
Kapcsolódó cikkeink
Elismerés a Kempinski Hotel Corvinus Budapest fenntarthatósági normáiért
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest elnyerte az EarthCheck ezüst fokozatú minősítését,…
Tovább olvasom >A Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb szakmai elismerése
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest örömmel jelenti be, hogy másodszor…
Tovább olvasom >Rangos szállodai elismerések
A Londonban tartott februári International Property Awards 2022–2023 díjátadón a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Év Bortermelője választás
Decemberben kihirdették a Magyar Bor Akadémia által gondozott „Év Bortermelője…
Tovább olvasom >KÖSZ 2025–2026
Az intézményi és munkahelyi étkeztetés szereplői idén már tizedik alkalommal…
Tovább olvasom >